ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: Προγράμματα BMW & MINI Value Service Plus

BMW Group: Προγράμματα BMW & MINI Value Service Plus

Στόχος των BMW και ΜΙΝΙ Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων των μαρκών BMW και ΜΙΝΙ, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ευρεία γκάμα προϊόντων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus προσφέρουν μοναδικά προνόμια σε όλους τους κατόχους BMW και ΜΙΝΙ με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2012.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και την εργασία που αυξάνονται όσο αυξάνεται η ηλικία του αυτοκινήτου. Παράλληλα, προσφέρονται επιπλέον εκπτώσεις στους κατόχους που έχουν πραγματοποιήσει εργασίες εντός του τελευταίου 18μήνου στον ίδιο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή και διαθέτουν την κάρτα BMW Value Service Plus ή ΜΙΝΙ Value Service Plus του συγκεκριμένου Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από προηγούμενη επίσκεψή τους.

Η διαδικασία είναι απλή: Με την επίσκεψή του στο συνεργείο ο πελάτης λαμβάνει μία κάρτα BMW Value Service Plus ή MINI Value Service Plus με έναν μοναδικό αριθμό στην μπροστινή της όψη. Με αυτή την κάρτα μπορεί να ανατρέχει στην επίσημη σελίδα www.bmw.gr/valueserviceplusή www.MINI.com.gr/valueserviceplus και εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας να ενημερώνεται για την έκπτωση που δικαιούται. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη στην κατοχή του κάρτα, μπορεί να ενημερωθεί για τη βασική έκπτωση που του αναλογεί πραγματοποιώντας αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου του (πληκτρολογώντας τα 7 τελευταία ψηφία).

Τα προγράμματα BMW Value Service Plus και MINI Value Service Plus ισχύoυν για όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο. Εξαιρούνται τα πακέτα συντήρησης του προγράμματος Value Service, τα ελαστικά, τα είδη Lifestyle και τα είδη που προσφέρονται σε ειδική τιμή.

Σχετικές ειδήσεις