ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Μία δουλειά διαφορετική από τις άλλες (photos)

Harley Davidson: Μία δουλειά διαφορετική από τις άλλες (photos)

Η Harley Davidson προσλαμβάνει ένα τυχερό, για μια θέση ιδιαίτερης και πολύ ευχάριστης εργασίας. Αυτή αφορά τη μοτοσυκλέτα και αποτελεί μια συγκλονιστική εμπειρία ζωής.

Ο Luis Castilla θα σχεδιάσει και θα ξεκινήσει την δική του υπέροχη ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιπέτεια με μοτοσυκλέτα. Για τη δουλειά... αυτή θα χρηματοδοτηθεί από την Harley Davidson.

Αρχικά οι ιθύνοντες της Αμερικάνικής εταιρίας δημοσίευσαν την πρόθεσή τους για την πρόσληψη ενός παθιασμένου αναβάτη, ο οποίος θα ξεκινήσει την δική του ονειρική περιπέτεια με μοτοσικλέτα. Όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον ήταν άμεσο και εξαιρετικά μεγάλο. Μετά από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας ενός απίστευτα μεγάλου αριθμού αιτήσεων για το Harley-Davidson's Discover More 2015, η Harley-Davidson ανακοινώνει, ότι προσέλαβε τον Luis Castilla, ο οποίος θα σχεδιάσει και θα ξεκινήσει το δικό του ταξίδι ζωής με μοτοσυκλέτα. Η εμπειρία αυτή θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2015 και θα κρατήσει δύο μήνες και τα έξοδα της θα καλυφθούν πλήρως από την Harley-Davidson. Το ευρωπαϊκό του επικό ταξίδι θα γίνει στη σέλα ενός Harley-Davidson Street Glide Special. Ο Castilla θα λάβει 25.000 ευρώ και μια τουριστική μοτοσυκλέτα Street Glide Special, η οποία θα τον οδηγήσει στο αξέχαστο ταξίδι του. Ο Γάλλος λάτρης της περιπέτειας επελέγη μέσα από περισσότερες από 10.000 αιτήσεις που υποβλήθηκαν από 27 διαφορετικές χώρες.

Μετά την επιλογή του ο Luis είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται από την Harley-Davidson, η οποία χωρίς αμφιβολία θα είναι η πιο καταπληκτική εμπειρία της ζωής μου» και πρόσθεσε: «Ως μοτοσυκλετιστής και παθιασμένος ταξιδιώτης, το Discover More 2015 περιλαμβάνει όλα όσα αναζητούσα. Το να μοιραστώ την εμπειρία οδήγησης μιας Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, να ακούσω τις περιπέτειες άλλων ανθρώπων και να οδηγήσω μαζί τους στις δικές τους πόλεις, είναι μια μοναδική εμπειρία στο σύνολό της, αλλά και σε κάθε της στάδιο ξεχωριστά. Θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους ανθρώπους, ώστε να αισθανθούν την μοναδικότητα αυτού του ταξιδιού».

Ο Castilla τώρα θα σχεδιάσει την περιπέτεια της ζωής του, η οποία θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2015. Θα περάσει όλο το καλοκαίρι οδηγώντας σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της Ευρώπης. Θα συνοδεύεται από μια ομάδα επαγγελματιών εικονοληπτών, οι οποίοι θα καταγράφουν συνεχώς τις εμπειρίες του και θα τις αναρτούν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και στο blog που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα «Greatest Rides» (www.greatestrides.eu) που είναι ήδη στον «αέρα» και παρέχει σε αναβάτες από όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την ευκαιρία να ανεβάσουν και να μοιραστούν ξεχωριστές στιγμές από τα δικά τους ταξίδια «great rides», με άλλους φίλους του τουρισμού με δίκυκλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Discover More 2015 Tour, για να μοιραστείτε το δικό σας υπέροχο ταξίδι και να ακολουθήσετε το ταξίδι ζωής του Luis Castilla, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.greatestrides.eu.

Σχετικές ειδήσεις