ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: Το Κοντσέρτο της Ευρώπης

BMW Group: Το Κοντσέρτο της Ευρώπης

Το Κοντσέρτο της Ευρώπης σε ζωντανή αναμετάδοση στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής από τη BMW i.

Από το 1991 και κάθε 1η Μαΐου, η Φιλαρμονική του Βερολίνου διοργανώνει το «Κοντσέρτο της Ευρώπης» υπό τον Sir Simon Rattle με σολίστ τον Λεωνίδα Καβάκο, γιορτάζοντας την ίδρυσή της ως ανεξάρτητου μουσικού φορέα.

Το συγκεκριμένο κοντσέρτο έχει συμβολική σημασία για την προώθηση της ιδέας της ενωμένης Ευρώπης: Καθώς συνεχίζεται η πολιτική και η οικονομική ενοποίηση, αυτές οι μουσικές εκδηλώσεις δίνουν έμφαση στις πολιτιστικές σχέσεις και στην κοινή έκφραση όλων των μελών της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Με οραματική σχεδίαση, καινοτομία, και αξίες που συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο, η BMW i παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης της συναυλίας στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 12:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με τη BMW i, το BMW Group έχει εξελίξει νέες φιλοσοφίες στο σχεδιασμό και στα συστήματα κίνησης οχημάτων, ανατρέποντας τους κανόνες μέσω της ηλεκτροκίνησης και διαμορφώνοντας έτσι το μέλλον της ατομικής μετακίνησης και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης.

Σχετικές ειδήσεις