ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Ισπανίας: Ο Alonso επιστρέφει στον τόπο του ατυχήματος

F1 Grand Prix Ισπανίας: Ο Alonso επιστρέφει στον τόπο του ατυχήματος

Με γυαλιά ηλίου εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου για το Grand Prix της Ισπανίας ο Fernando Alonso λόγω προβλημάτων στα μάτια. Ο Ισπανός θα αγωνιστεί κανονικά στην πίστα όπου είχε ένα σοβαρό ατύχημα και δηλώνει αισιόδοξος για την απόδοση της ομάδας του.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 Fernando Alonso σχεδιάζει να «βγάλει» γα φαγητό το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της Βαρκελώνης, που τον περιέθαλψε μετά το ατύχημα των δοκιμών προετοιμασίας.

Ωστόσο, ο Alonso δεν ξεκινά τον αγώνα με τις καλύτερες προοπτικές, αφού ταλαιπωρείτε από ένα τραυματισμό στο μάτι. Κάτι που τον ανάγκασε να φορά γυαλιά ηλίου σε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου, η οποία έγινε σε κλειστό χώρο.

«Έχω «κριθαράκι» στο μάτι, μια μικρή φλεγμονή και ο γιατρός μου σύστησε να μην αντικρίζω κατ 'ευθείαν τεχνητό φως» αποκάλυψε ο Alonso. «Προσπαθώ να προστατεύσω το μάτι μου λίγο σήμερα για να είμαι έτοιμος για το Σάββατο και την Κυριακή».


Πάντως ο 33χρονος Ισπανός δήλωσε ότι η McLaren θα αποδείξει στους επικριτές της, πως έχουν λανθασμένη άποψη και πως θα ανακάμψει πολύ σύντομα μετά το δύσκολο ξεκίνημα του 2015.

«Απολαμβάνω την πρόκληση, που μας αναγκάζει να ανεβούμε ένα βουνό για να φτάσουμε από τις πίσω θέσεις στις πρώτες. Νιώθω πολύ περήφανος που προσπαθώ μαζί με την McLaren».


Στον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου ο Alonso επιστρέφει στον τόπο του ατυχήματος που είχε στις δοκιμές προετοιμασίας . Η μόνη πτυχή του που υπάρχει στο μυαλό του Ισπανού, είναι η ευγένεια του προσωπικού του νοσοκομείου που τον περιποιήθηκαν στη Βαρκελώνη.

«Δεν έχω καμία ανησυχία, είναι ένα ατύχημα που συνέβη πριν από τρεις μήνες και, δυστυχώς, μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να ανακάμψω», δήλωσε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι την εβδομάδα που ήμουν στο νοσοκομείο με περιέθαλπαν μερικοί από τους καλύτερους. Ήταν τόσο καλοί και σκοπεύω να φάω μαζί τους την Κυριακή. Μετά από το άγχος και όταν ο αγώνας είναι παρελθόν, θα πάμε σε ένα ήσυχο μέρος για δείπνο».

Σχετικές ειδήσεις