ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan: Σχεδιάζει το γραφείο του μέλλοντος

Nissan: Σχεδιάζει το γραφείο του μέλλοντος

Με ένα πρωτότυπο, λειτουργικό αλλά και παραγωγικό τρόπο, η Nissan μεταφέρει (με μια δόση χιούμορ) τις έξυπνες τεχνολογίες του Safety Shield από το νέο Qashqai, στον εργασιακό χώρο ενός γραφείου.

Μήπως τον τελευταίο καιρό δεν είστε αρκετά παραγωγικοί στο γραφείο σας ; Σας πήρε ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο; Χρειάζεστε ένα φλιτζάνι καφέ;

Η λύση στα παραπάνω προβλήματα έρχεται από τους μηχανικούς της Nissan με τη δημιουργία ενός καινοτόμου γραφείου εργασίας, εμπνευσμένο από τις προηγμένες τεχνολογίες που εφοδιάζουν το νέο Nissan Qashqai. Το πρωτότυπο αυτό γραφείο «crossover» δημιουργήθηκε μετά από τη συστηματική παρατήρηση ενός μηχανικού του Nissan European Technical Centre, όπου διαπίστωσε πως οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα αυτοκίνητα της μάρκας και δη στο νέο Qashqai, μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα στο γραφείο.

Για τις ανάγκες της επίδειξης του νέου «μελλοντικού» γραφείου από τη Nissan, εγκαταστάθηκαν τα συστήματα Around View Monitor και Moving Object Detection σε έναν εργασιακό χώρο γραφείου, όπως και το Driver's Attention Alert που βοηθά στην πρόληψη τυχόν απώλειας συγκέντρωσης.

Το πακέτο συμπληρώνει το κάθισμα με τεχνολογία εμπνευσμένη από τη NASA, παρέχοντας υποδειγματική άνεση, με συνεχή υποστήριξη στη μέση και τη σπονδυλική στήλη.

Σχετικές ειδήσεις