ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda Integra 750 - THE SCOOTERCYCLE

Honda Integra 750 - THE SCOOTERCYCLE

Ο τέλειος συνδυασμός. Άνετο σαν Scooter. Δυνατό σα Μοτοσυκλέτα.

Η οδήγηση μοτοσυκλέτας δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Μπορεί να κάνει τηνκαθημερινή μετακίνηση διασκεδαστική και τα ταξίδια μεγάλης αποστάσεως απολαυστικά. Γιατί να μην μεταφέρετε την απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας σε ακόμηυψηλότερο επίπεδο;


Το νέο Integra 750 κ.εκ. είναι μοναδικό και συνδυάζει έξυπνα τις σπορ επιδόσεις, την εμφάνιση και την αίσθηση μοτοσυκλέτας με την πρακτικότητα και το στυλ των mega scooter. Η ισχύς του κινητήρα των 750 κ.εκ. αποδίδεται ομαλά και ενισχύεται από τηνπρωτοποριακή μετάδοση διπλού συμπλέκτη (DCT) της Honda. Το αποτέλεσμα είναι μιαεντελώς νέα αίσθηση ελευθερίας που θα απολαμβάνεις είτε κινείσαι στην πόλη σε ώρααιχμής, είτε στον ανοικτό δρόμο αναζητώντας νέες μοναδικές εμπειρίες.


Ένα δίκυκλο, πολλές επιλογές
Το νέο Integra διαθέτει πολύ ισχυρό 2-κύλινδρο κινητήρα 750 κ. εκ., ο οποίος παρέχει κορυφαία για την κατηγορία του, οικονομία καυσίμου. Η θέση του στο πλαίσιο επιτρέπει τη μεταφορά του κέντρου βάρους χαμηλά και παρέχει εξαιρετικό έλεγχο σε κάθε τύπο ασφάλτου εντός και εκτός πόλης. Ο κινητήρας διαθέτει σύστημα δύο αντικραδασμικών αξόνων προσφέροντας αναβαθμισμένη και ομαλότερη αίσθηση. Με 55ίππους, έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και η επιτάχυνση. Τα υδραυλικά δισκόφρενα συνδυάζονται με σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό και προσφέρουν αυτοπεποίθηση σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα.


Οδηγώντας το Integra, έχεις την αίσθηση ότι αλλάζεις δίκυκλο ακριβώς μόλις το θελήσεις. Με τους τροχούς των 17 ιντσών και τον νέο ισχυρό κινητήρα των 750 κ.εκ., τοIntegra συμπεριφέρεται σαν μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα στον αυτοκινητόδρομο ή στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Είναι παράλληλα ένα φιλικό και πολυχρηστικόmegascooter χάρη στον ροπάτο κινητήρα και την μετάδοση διπλού συμπλέκτη, που παρέχουν άψογη λειτουργία στο αστικό οδικό δίκτυο.
Οι χαμηλού βάρους αλουμινένιοι τροχοί προσφέρουν έλεγχο σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα και το ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι μειώνει αποτελεσματικά το μη αναρτώμενο βάρος, παρέχοντας ευελιξία και εύκολο χειρισμό. Η πρόσφυση και η ευστάθεια ενισχύονται επίσης από το φαρδύ διαστάσεων120/70 μπροστινό ελαστικό και το διαστάσεων 160/60 πίσω.


Η μετάδοση, άλλαξε για πάντα


Ένα δίκυκλο για κάθε χρήση χρειάζεται την ανάλογη ευέλικτη μετάδοση. Γι’ αυτό τον λόγο τοIntegra διαθέτει την πρωτοποριακή μετάδοση διπλού συμπλέκτη (DCT) στον βασικό εξοπλισμό. Ημετάδοση DCT παρέχει εξαιρετικά ομαλές αλλαγές σχέσεων χωρίς την παραμικρή απώλεια ισχύος.

Αξιοποιήστε την μέγιστη απόδοση του κινητήρα είτε οδηγείτε από το σπίτι στη δουλειά, είτε στοεπαρχιακό οδικό δίκτυο απολαμβάνοντας ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο. Με την δυναμικήεπιλογή Sport, η γρήγορη σπορ οδήγηση έρχεται γρήγορα και απλά με το πάτημα ενός διακόπτη.


Το σύστημα λειτουργεί με αυτόματη προεπιλογή της επόμενης σχέσης, οπότε το Integra είναι έτοιμο για την αλλαγή, ακριβώς όταν είσαι έτοιμος και εσύ. Η αναβαθμισμένη μετάδοση είναι πολύαποδοτική και παρέχει εξαιρετική οικονομία καυσίμου.
Η επιλογή ΜΤ (Manual / Χειροκίνητο) προσφέρει χειροκίνητες αλλαγές σχέσεων και άμεσο χειρισμό μέσω κουμπιών πουβρίσκονται στο τιμόνι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις έναν ακόμη πιο άνετο χειρισμό με την επιλογήDrive (D) ή να ανεβάσεις την αδρεναλίνη στα ύψη με την επιλογή Sport (S). Σε κάθε περίπτωσητο Integra παρέχει τις ιδανικές αλλαγές σχέσεων, επιτρέποντας σου να απολαύσεις την οδήγησηαπαλλαγμένος από περιττές κινήσεις.

Ιδανικός Σύντροφος


Μόλις καθίσετε στη σέλα του Integra νοιώθετε την αίσθηση της ευρυχωρίας, πριν ακόμη ξεκινήσετε να οδηγείτε. Αυτό συμβαίνει λόγω της αύξησης του διαθέσιμου χώρου για τα πόδια του αναβάτη, η οποία πραγματοποιήθηκε για να βελτιωθεί η άνεση και η ευρυχωρία. Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί, όχι μόνο για περισσότερη άνεση, αλλά και για καλύτερη θέση οδήγησης και ασφάλεια σε αναβάτες κάθε σωματότυπου. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για ένα κράνος jet ή άλλες αποσκευές.

Έκτος από τους βασικούς χρωματισμούς, το Integra διατίθεται και σε δύο ειδικές εκδόσεις, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με τις λεπτές γραμμές του και ενισχύουν την αίσθηση μοναδικότητας ακόμη περισσότερο. Η έμφαση στη λεπτομέρεια εκφράζεται με μοναδικά στοιχεία όπως είναι οι ρυθμιζόμενες μανέτες, ο σύγχρονος LCD πίνακας οργάνων και ο βελτιωμένος ήχος της εξάτμισης. Το Integra θα σε κάνει να χαμογελάς από τη στιγμή που θα καθίσεις στη σέλα του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.honda-motorcycles.gr/model.php?model=integra_2014

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις