ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ducati: Ώρα για παιχνίδι

Ducati: Ώρα για παιχνίδι

Περίπου έξι μήνες περίμενε ο Jeremy Vonk για να πάρει στα χέρια του την ειδική Ducati 899 Panigale και όταν την οδήγησε για πρώτη φορά, το γιόρτασε ανάλογα.

Γεννημένος Adrenaline Junkie ο Jeremy Vonk μόλις έγινε 18 ετών ξεκίνησε το συνδυασμό των extreme sports και της μοτοσυκλέτας.

Το 2009 μετά από πολλούς αγώνες Freestyle Motocross ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός τον οδήγησε εκτός πρωταθλήματος. Ολοκληρώνοντας ένα άλμα η προσγείωση ήταν απότομη και σκληρή λόγω ύψους με αποτέλεσμα να συμπιεστεί η σπονδυλική του στήλη κάνοντας ζημιά στον τρίτο, τέταρτο και πέμπτο δίσκο.

Με όπλο τη θέληση και το πείσμα του ο Vonk , επέστρεψε πάνω στις μοτοσυκλέτες και στα stunts. Μία εγχείρηση , δύο χρόνια σκληρής αποθεραπείας με 20 ώρες προπόνηση σε γυμναστήριο καθημερινά και ειδική δίαιτα έφεραν ξανά τον Ολλανδό στις πίστες και τις επιδείξεις .

Τον Οκτώβριο του 2014 ο Vonk υπόγραψε συμβόλαιο με την Ducati η οποία του ετοίμασε μία 899 Panigale με ιδιαίτερες προδιαγραφές (αντλία καυσίμου, προστατευτικά, ροπή, ενισχυμένο κιβώτιο ταχυτήτων και συμπλέκτη, διαφορετικά χειριστήρια).

Η κατασκευή της μοτοσυκλέτας είχε διάρκεια έξι μήνες και φυσικά μόλις την πήρε στα χέρια του ο Vonk το γιόρτασε με ένα μικρό video clip

Σχετικές ειδήσεις