ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

KTM: Bonus Ανταλλαγής

KTM: Bonus Ανταλλαγής

Bonus ανταλλαγής, 1.000 ευρώ, με την αγορά μιας καινούργιας μοτοσυκλέτας KTM 1050 Adventure μοντέλο 2015.

Με το πρόγραμμα ανταλλαγής «Trade-Up», η KTM προσφέρει 1.000 Ευρώ bonus ανταλλαγής στους πελάτες όλων των εταιριών, που θέλουν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα, με μία ολοκαίνουργια KTM 1050 ADVENTURE μοντέλο 2015.

Από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2015 οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της ΚΤΜ στις συμμετέχουσες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Φιλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία) κάνοντας χρήση του προγράμματος Trade-Up.


Ο Συνεργάτης της KTM θα εκτιμήσει την τωρινή αξία της παλιάς σας μοτοσυκλέτας και θα ορίσει την τιμή ανταλλαγής που θα συμψηφιστεί με την τιμή αγοράς μιας καινούργιας KTM 1050 ADVENTURE και σας χορηγεί επιπλέον bonus ανταλλαγής 1.000 Ευρώ!

Ελαφριά, συμπαγής, ευέλικτη και ισχυρή, η KTM 1050 ADVENTURE μπορεί να ανταποκριθεί σε μακρινά ταξίδια με αποσκευές, σε διαδρομές με στροφές ή απλά σε ελιγμούς μέσα στην πόλη, ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος. Με υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως standard ABS, Traction & Wheelie Control, 3 επίπεδα λειτουργίας του κινητήρα, ακτινικά φρένα Brembo και πολλά άλλα, είναι έτοιμη να σε πάει όπου επιθυμεί η καρδιά σου! Έλα σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη KTM και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα.
Περισσότερες πληροφορίες στο KTM Dealer και στο KTM ADVENTURE Microsite.