ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Audi Owners Club: Σας ταξιδεύει στο αρχοντικό Kinsterna (photos)

Audi Owners Club: Σας ταξιδεύει στο αρχοντικό Kinsterna (photos)

Η Kosmocar - Audi πραγματοποιεί διαγωνισμό για το Audi Owners Club.

Ο Διαγωνισμός της λέσχης ιδιοκτητών Audi θα διαρκέσει έως και τις 29 Μαΐου 2015, με δώρα:

  • διαμονή 2 ημερών για 2 άτομα στο αρχοντικό Kinsterna, στη Μονεμβασιά
  • χρήση του νέου Audi TT Coupe για τον πρώτο τυχερό
  • 5 φορητές μηχανές παρασκευής espresso της Audi
  • 20 Audi Genuine Accessories Kits
  • 10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για βενζινοκινητήρες
  • 10 πρόσθετα καθαριστικά συστήματος καυσίμου για πετρελαιοκινητήρες

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi με την προϋπόθεση ότι έχει εγγραφεί στο Audi Owners Club. Όλα τα μέλη του club εγγράφονται αυτόματα στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει μέχρι 29 Μαΐου, ενώ η κλήρωση για τους συνολικά 46 τυχερούς θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, μέσω του Audi Owners Club.

H Kosmocar – Audi με αυτόν τον τρόπο επιλέγει να επιβραβεύσει ανταποδοτικά την πιστότητα των πελατών της. Κάθε ιδιοκτήτης ή οδηγός Audi έχει το δικαίωμα να εγγραφεί στο Audi Owners Club με τη συμπλήρωση μιας απλής φόρμας εγγραφής και να επωφεληθεί από έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων ως επιβράβευση για την ποιοτική συντήρηση του οχήματος του, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar Α.Ε.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός εντάσσεται στις ενέργειες που πραγματοποιεί η Audi για να ανταμείψει έμπρακτα τους πιστούς πελάτες της και αποτελεί μέρος από σειρά προγραμματισμένων ενεργειών που θα πραγματοποιήσει στο εγγύς μέλλον με στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των μελών του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τους όρους συμμετοχής αλλά και για τα προνόμια και τις εκπτώσεις που απολαμβάνουν τα μέλη του Audi Owners Club μπορείτε να επισκεφτείτε το www.audiownersclub.gr

Σχετικές ειδήσεις