ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Η Επόμενη Γενιά Astra με IntelliLux LED Matrix Light

Opel: Η Επόμενη Γενιά Astra με IntelliLux LED Matrix Light

Η Νέα γενιά φώτων IntelliLux LED στο bestseller της Opel από το φθινόπωρο. Το Σύστημα LED matrix παράγει μία αντιθαμβωτική δέσμη μεγάλης σκάλας φώτων.

Το νέο Astra φέρνει το επαναστατικό IntelliLux LED matrix light με αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα φώτων για πρώτη φορά στην κατηγορία συμπαγών μοντέλων, κάνοντας την κορυφαία τεχνολογία φωτισμού προσιτή στο ευρύ κοινό. Έχοντας λανσάρει τον προσαρμοζόμενο φωτισμό bi-xenon στην τρέχουσα γενιά Astra, η Opel πρωτοπορεί και πάλι στην τεχνολογία φωτισμού με το επόμενο συμπαγές bestseller της.

Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας το νέο, πατενταρισμένο σύστημα της Opel IntelliLux full-LED είναι τώρα έτοιμο να μπει στην παραγωγή. Μέχρι σήμερα, ένα τέτοιο σύστημα αποτελούσε αποκλειστικότητα οχημάτων της πολυτελούς κατηγορίας. Τώρα, η Opel σκοπεύει να το λανσάρει στη νέα γενιά Astra που θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) το Σεπτέμβριο. Αυτό έγινε εφικτό με ευφυείς λύσεις και την τελευταία γενιά LED, που παράγουν ένα σχεδόν φυσικό φως ημέρας.

Αποτελούμενα από 16 τμήματα LED – οκτώ σε κάθε πλευρά του οχήματος – το νέο σύστημα LED matrix προσαρμόζει αυτόματα και συνεχώς το μήκος και την κατανομή της δέσμης φωτός σύμφωνα με τις συνθήκες κυκλοφορίας. Στην πορεία, συνεργάζεται με την εμπρός κάμερα Opel Eye η οποία, για παράδειγμα, ανιχνεύει την παρουσία άλλων κινούμενων οχημάτων, ώστε τα τμήματα LED που πιθανόν θα «τύφλωναν» τους αντίθετα ερχόμενους οδηγούς απενεργοποιούνται και ενεργοποιούνται αυτόματα.

Σχετικές ειδήσεις