ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου: 8ο Ράλλυ Όθρυς

Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου: 8ο Ράλλυ Όθρυς

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη στο Κύπελλο Ασφάλτου

Με το 8ο Ράλλυ Όθρυς που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου 2015 στην περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας ξεκίνησε η προσπάθεια των Χρήστου Χατζηκωνσταντίνου και Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου του 2015.

Το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti κατέλαβε την 3η θέση στην κλάση Α7 στην πρώτη του εμφάνιση στο θεσμό και έθεσε με αυτό τον τρόπο τις βάσεις για τη διεκδίκηση των φετινών στόχων της ομάδας που δεν είναι άλλοι παρά η κατάκτηση του Κυπέλλου της κλάσης.

Την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου, προσφέροντας όπως πάντα ένα άψογα στημένο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7.

Η όλη προσπάθεια βρήκε ιδανικό συμπαραστάτη-συνεργάτη την Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van.

Φωτογαρφία: PhotoRallyPress.gr