ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Shell: Νέα προσφορά στα πρατήρια της

Shell: Νέα προσφορά στα πρατήρια της

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εργαλεία χειρός με τη διάσημη υπογραφή της Black & Decker.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που γεμίζετε το αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power Racing και με επιπλέον χρέωση μόλις €17 μπορείτε να αποκτήσετε ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός 4,8V ή με επιπλέον χρέωση €24 ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 14,4V, ενώ όταν γεμίζετε το αμάξι σας με τουλάχιστον 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel τα προϊόντα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σας με 20 ή 27 ευρώ αντίστοιχα.

Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της Black & Decker είναι κατάλληλο για υγρά και στερεά υλικά, με διαφανή κάδο για να μπορείτε να διακρίνετε εύκολα πότε είναι γεμάτο. Επιπλέον, διαθέτει φορτιστή βάσης 360° για άνεση και αισθητική, διακόπτη για άνοιγμα κάδου που καθιστά εύκολο και γρήγορο το άδειασμα του, εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση και είναι κατάλληλο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι.

Το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της Black & Decker διαθέτει μεταβλητή ταχύτητα με αριστερόστροφη/δεξιόστροφη κίνηση για μαλακό ξεκίνημα, απόλυτο έλεγχο και μεγαλύτερη ευελιξία σε όλες τις εφαρμογές διάτρησης. Επιπλέον, διαθέτει 5 θέσεις ρύθμισης ροπής για βίδωμα σε πολλά υλικά και μεγέθη βίδας, καθώς και τσοκ χωρίς κλειδί για γρήγορη και απλή αλλαγή τρυπανιού. Με το σκουπάκι και το δραπανοκατσάβιδο από τα πρατήρια Shell όλες οι δουλειές του σπιτιού γίνονται εύκολα και γρήγορα!

Η προσφορά ισχύει σε πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια και θα διαρκέσει από τις 18 Μαΐου 2015 έως τις 30 Ιουνίου 2015 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.