ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών: Πρώτη θέση για την Ducati

Παν.Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών: Πρώτη θέση για την Ducati

Ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στο podium των νικητών και μαζί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στην κατηγορία Superstock.

Ο οδηγός της KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έκανε μια καλή εκκίνηση και προηγήθηκε στον Αγώνα των 28 γύρων, που έγινε κάτω από υψηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας και πολύ υψηλή θερμοκρασία ασφάλτου, στην πίστα των Μεγάρων.

Έχασε νωρίς την πρώτη θέση από τον Φώτη Τσαλίκη αλλά έμεινε κοντά του και είχε μια διαφορά 2'' από τον τρίτο Χάρη Παρασκευόπουλο. Προς τη μέση του Αγώνα ο Παρασκευόπουλος έχοντας πολύ καλό ρυθμό έφτασε τον Πίππο, δίνοντας μαζί του μια δυνατή μάχη για αρκετούς γύρους. Ο Πίππος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού από τα μισά του αγώνα, κατέλαβε τελικά την τρίτη θέση.

Το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο για την Panigale 1199S φέρνει τον οδηγό της ομάδας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμο με τον Παρασκευόπουλο αμφότεροι με 36 βαθμούς. Με τον επόμενο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος να γίνεται στην πίστα των Σερρών, όπου η Ducati Panigale μπορεί να αναπτύξει τις πραγματικές της αρετές η ομάδα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ Τρίτη θέση, Ταχύτερος Γύρος 58.525, 36 βαθμοί (1ος)


«Ξεκίνησα καλά, η Panigale μου δούλευε άψογα και όλα πήγαιναν σύμφωνα με την στρατηγική μας, που ήταν να κάνω την επίθεσή μου μετά τη μέση του Αγώνα. Όμως εκεί ήταν που άρχισα να αντιμετωπίζω κάποια γλιστρήματα του πίσω τροχού και ο Παρασκευόπουλος με έφτασε» και πρόσθεσε: «Τώρα το μυαλό μου είναι ήδη στις Σέρρες, όπου κέρδισα τον τελευταίο Αγώνα του 2014 και ξέρω ότι σαν πίστα ταιριάζει περισσότερο στην Ducati».

Σχετικές ειδήσεις