ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Piaggio: Beverly 300ie, το best seller μόνο με € 3.990 (photos)

Piaggio: Beverly 300ie, το best seller μόνο με € 3.990 (photos)

Το Piaggio Beverly ξεχωρίζει με την κομψή του εμφάνιση, ενώ προσφέρει ασφάλεια και επιδόσεις, αντάξιες του μοντέλου που έχει κυριαρχήσει στην αγορά των σκούτερ την πρώτη δεκαετία της χιλιετίας.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει κερδίσει τη φήμη σαν ένα ευέλικτο, ασφαλές, και ιδανικό σκούτερ για οδήγηση στην πόλη, αλλά και για αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Σύγχρονη σχεδίαση, όπου δυναμισμός και αρμονία ενώνονται σε ένα σπορ συνδυασμό χαρακτηρίζουν το σχήμα του . Το εμπρός μέρος ταιριάζει απόλυτα με τη λεπτή και μοντέρνα ουρά, με επιπλέον κοινό σημείο τη χρήση λυχνιών LED για τα φώτα θέσης και στοπ. Η διχρωμία του σκούτερ, με τα χρωματιστά μέρη να εναλλάσσονται με βαμμένα σε χρώμα αλουμινίου ένθετα, συνδυάζεται χρωματικά με τη σέλα και τους εσωτερικούς χώρους.

Το εμπρός μέρος είναι εντυπωσιακό, με τον προβολέα με το διπλό ανακλαστήρα και τα ενσωματωμένα φλας με τα καινοτόμα φώτα ημέρας με LED που βρίσκονται κάτω από τη χαρακτηριστική λεπτομέρεια από χρώμιο στο κέντρο της ποδιάς.

Η γεωμετρία του τριγώνου που υπαγορεύεται από σέλα/τιμόνι/πάτωμα και ουσιαστικά οριοθετεί τη θέση οδήγησης προσφέρει εύκολη οδήγηση και άριστη εργονομία για ψηλόσωμους αναβάτες, διατηρώντας την εξαίρετη θέση οδήγησης του Beverly, που δίνει στον αναβάτη αίσθηση πλήρους ελέγχου, επιπέδου μοτοσυκλέτας.

Η σέλα με δύο επίπεδα, ξεχωριστά για οδηγό και συνοδηγό έχει καμπυλωτό σχήμα, για εύκολη και ασφαλή στήριξη στο έδαφος και άνετο υλικό. Ανοίγει εύκολα από ένα μπουτόν στο τιμόνι ή από το μοχλό μέσα στο ντουλαπάκι της ποδιάς. Ο μεγάλος φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη.


Ο κινητήρας 300 κ.εκ.,( τετράχρονος, μονοκύλινδρος, με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό), παρέχει μέγιστη ισχύ 21,6 ίππων και μέγιστη ροπή 23 Nm στις 5.750 σαλ. Προδιαγραφές, που διασφαλίζουν στο Beverly, υψηλή απόδοση και άμεση ανταπόκριση στο γκάζι για εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε διαδρομή με έναν ή δύο αναβάτες.

Σχετικές ειδήσεις