ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: Bιωσιμότητα και υψηλή αισθητική για την i Collection

BMW Group: Bιωσιμότητα και υψηλή αισθητική για την i Collection

Η BMW i αποτελεί σύμβολο εμπνευσμένης σχεδίασης, καινοτόμου φιλοσοφίας μετακίνησης και premium ποιότητας βασισμένης στη βιωσιμότητα.

Η νέα BMW i Collection προσφέρει λειτουργικά προϊόντα από βιώσιμα υλικά με πρωτοποριακή εμφάνιση BMW i. Η συλλογή προσφέρει το τέλειο προϊόν για κάθε γούστο, από μπουφάν unisex φτιαγμένα με ανακυκλωμένα υλικά μέχρι θήκη Tablet με δερμάτινα στοιχεία επεξεργασμένα με εκχυλίσματα από φύλλα ελιάς.

Το πάντρεμα βιώσιμων υλικών και προηγμένης αισθητικής BMW i είναι εμφανές στο μπουφάν BMW i. Αυτό το πολυλειτουργικό μπουφάν αποτελείται από 100% οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένα υλικά. Με ευρύχωρες τσέπες και μαλακή κουκούλα, είναι ιδανικό για σπορ και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου. Δυναμικές γραμμές σε μπλε και επιφάνειες σε γκρι και άσπρο απηχούν τη σχεδίαση του plug-in υβριδικού σπορ μοντέλου BMW i8.

Συνδυάζεται όμορφα με το BMW i T-shirt με λαιμόκοψη V στη γυναικεία έκδοση και στρογγυλή στην ανδρική. Και τα δύο T-shirts αποτελούνται από 100% οργανικό βαμβάκι. Η υπεύθυνη χρήση πρώτων υλών επιβεβαιώνεται και στο καπέλο BMW i, που είναι βαμβακερό 100%. Το γκρι καπέλο με μπλε ραφές σε καπιτονέ σχέδιο έχει διακριτικό γείσο από οικολογικό χαρτόνι και προσαρμόζεται ατομικά σε κάθε κεφάλι με τη βοήθεια μιας μεταλλικής αγκράφας.

Εκτός από το μπουφάν, τα T-Shirts, και το καπέλο, η συλλογή προσφέρει χρήσιμα αξεσουάρ για καθημερινή χρήση. Το παγούρι BMW i κατασκευάζεται από τιτάνιο, το οποίο εκτός από ελαφρύ είναι και εξαιρετικά ανθεκτικό. Με πρακτικό ιμάντα μεταφοράς και χωρητικότητα 750 ml, το παγούρι είναι ιδανικός σύντροφος στο δρόμο.

Σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο το BMW i Bluetooth φροντίζει για την ψυχαγωγία σας. Με εξάωρη αυτονομία μπαταρίας και βολική θήκη μεταφοράς, το ηχείο προσφέρει μουσική απόλαυση εν κινήσει. Ακόμη και όταν η μπαταρία είναι άδεια, το Bluetooth ηχείο μπορεί να φορτίζεται χωρίς πρόβλημα με ηλιακή ενέργεια από τον ηλιακό φορτιστή BMW i.


Όπως όλα τα προϊόντα της BMW i Collection, η θήκη Tablet BMW i και οι θήκες smartphone BMW i πέρα από την κομψότητα και το στυλ που αποπνέουν, σέβονται το περιβάλλον. Εδώ, ο συνδυασμός ανακυκλωμένων μπουκαλιών ΡΕΤ με τσόχινη εμφάνιση και δερμάτινων στοιχείων επεξεργασμένων με εκχυλίσματα από φύλλα ελιάς υπογραμμίζει το πάντρεμα ευφυούς σχεδίασης και βιώσιμα παραγόμενων υλικών. Το μαλακό, υποαλλεργικό υλικό προστατεύει την ευαίσθητη οθόνη από την υγρασία και τη σκόνη.

H βάση οργάνωσης γραφείου BMW i, με επίστρωση ανοξείδωτου ατσαλιού υψηλών προδιαγραφών, είναι μία όμορφη πινελιά για το γραφείο. Ο ελαστικός πάτος της προστατεύει τις επιφάνειες από γρατζουνιές ενώ η επένδυσή της με τσόχινη εμφάνιση που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά προστατεύει κάθε είδους αντικείμενο, από ψαλίδι μέχρι στυλό ή χάρακες.

Για λάτρεις και συλλέκτες μοντέλων αυτοκινήτων, η BMW i Collection προσφέρει ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι: Τη μινιατούρα BMW i8 σε κλίμακα 1:18 (κεντρική φωτογραφία). Με πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω, ελαστικά από καουτσούκ, ζώνες ασφαλείας από γνήσιο υλικό ζωνών, επενδυμένο χώρο αποσκευών και περιοχή ποδιών, αλλά και λειτουργικό τιμόνι, αποτελεί λεπτομερή απομίμηση του original μοντέλου σε κλίμακα 1:18.

Σχετικές ειδήσεις