ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota: Ο κ. Α.Αραβανής έγινε CEO Continental Europe της Inchcape

Toyota: Ο κ. Α.Αραβανής έγινε CEO Continental Europe της Inchcape

Ο κ. Αριστείδης Αραβανής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, αναλαμβάνει επιπρόσθετα τη θέση του CEO Continental Europe της Inchcape.

O κ. Stefan Bomhard Group CEO της Inchcape plc ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντικές αλλαγές, που αφορούν στο ρόλο και τις αρμοδιότητες των Μελών της Διοικητικής Ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεταξύ αυτών και με απόλυτη επικέντρωση σε κάθε δραστηριότητα ξεχωριστά, σημαντικό μέρος της νέας διεθνούς οργάνωσης του Ομίλου αποτελεί και η ανακοίνωση πως ο κ. Αριστείδης Αραβανής αναλαμβάνει τη θέση CEO Continental Europe της Inchcape.

Ο κ. Αριστείδης Αραβανής, μέχρι σήμερα έχει διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών της Inchcape στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Στην ελληνική αγορά έχει αναλάβει, με απόλυτη επιτυχία, την ευθύνη εισαγωγής-διανομής και λιανικών πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών Toyota & Lexus και, επιπρόσθετα, την ευθύνη για τις δραστηριότητες των εταιριών Χρηματοδότησης (Unitfin/Tefin), Ασφαλιστικών Υπηρεσιών (British Providence) και Χρονομίσθωσης Αυτοκινήτων (Eurolease). Παράλληλα, με τα καθήκοντα του στην Ελλάδα, ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Inchcape plc στις αγορές της Βουλγαρίας, Ρουμανίας και F.Y.R.O.M.

Ο κ. Stefan Bomhard, με αφορμή τη νέα διοικητική αναδιάρθρωση της Inchcape δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο κ. Αραβανής έχει επιτύχει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, εξαιρετικές επιδόσεις, παρά το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον των αγορών που είχε στην ευθύνη του. Θεωρώ επίσης πως η διανομή των κορυφαίων μαρκών, Toyota και Lexus, στην Ευρωπαϊκή αγορά, κερδίζουν ακόμα περαιτέρω μέσα από το πλεονέκτημα της ενιαίας εικόνας και εκπροσώπησης της ΤΟΥΟΤΑ στην Ευρώπη –μιας μάρκας που παγκόσμια βρίσκεται συνεχώς σταθερά στην πρώτη θέση» και πέοσθεσε:

«Επιπρόσθετα, μέσα από την εμπειρία και γνώση του κ. Αραβανή είμαστε βέβαιοι πως θα εφαρμοστούν οι καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές στην ευρωπαϊκή αγορά, οι οποίες αναμφισβήτητα θα οδηγήσουν σε αύξηση μεριδίου αγοράς, αλλά και σε κορυφαίους δείκτες και υψηλότερα στάνταρντς στην απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας»

Mε την νέα οργανωτική δομή, η Inchcape plc αποσκοπεί στην επίτευξη των στόχων της στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, καθώς και στην εξασφάλιση της υπεροχής της και της περαιτέρω μελλοντικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων Εισαγωγής και Λιανικών Πωλήσεων της στην Ευρωπαϊκή ‘Ηπειρο.

Σχετικές ειδήσεις