ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Καταλωνία: Η τέταρτη κατάκτηση του Lorenzo (photos)

MotoGP Καταλωνία: Η τέταρτη κατάκτηση του Lorenzo (photos)

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Lorenzo με τον Rossi δεύτερο και τον Marquez να εγκαταλείπει με πτώση ξανά.

Ο Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha) εκμεταλλεύτηκε τον σταθερό του ρυθμό και κατάφερε να κερδίσει στον αγώνα του Montmelo. Ξεκίνησε δυνατά βρέθηκε στην πρώτη θέση αμέσως, διατήρησε τον γρήγορο ρυθμό του και άφησε τον συναθλητή του Valentino Rossi δεύτερο. Τώρα ο «X-Cute» είναι μόλις έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Εξαιρετικό αγώνα πραγματοποίησε και ο Doctor Rossi. Ο Ιταλός superstar ξεκίνησε πολύ καλά, ανέβασε το ρυθμό του και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Όμως όταν ξεκίνησε το κυνήγι για τη νίκη δεν είχε χρόνο. Έτσι κράτησε τους πολύτιμους 20 βαθμούς που τον διατηρούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το podium συμπλήρωσε ο Dani Pedrosa (Repsol Honda) σε έναν μοναχικό αγώνα, αφού ο teammate του Marc Marquez είχε ξανά πτώση. Ο Ισπανός στην προσπάθειά του να μείνει κοντά στον Lorenzo πίεσε και έπεσε στην αμμοπαγίδα σπάζοντας το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων και εγκατέλειψε.

Πτώση είχαν οι Andrea Dovizioso (από την τρίτη θέση) και Aleix Espargaro (Suzuki). Στην εξάδα τερμάτισαν οι Iannone, Smith και Vinales, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Redding, Bradl, Petrucci και Bautista.

Σχετικές ειδήσεις