ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: 25ο Αττικό Ράλλυ Sprint (photos)

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: 25ο Αττικό Ράλλυ Sprint (photos)

Οι 40 συμμετέχοντες προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό για τους θεατές που βρέθηκαν στη διαδρομή των 7.8 χιλιομέτρων. Νικητής ήταν ο Αντρέας Ντόφης.

Στην ειδική διαδρομή της Πεντέλης, ολοκληρώθηκε το 25ο Αττικό Ράλλυ Sprint. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου. Η διαδρομή των 7,8χλμ πραγματοποιήθηκε τρεις φορές , με 38 οδηγούς να αγωνίζονται για την νίκη στον αγώνα.

Η γενική κατάταξη έγινε υπόθεση τριών πληρωμάτων και κρίθηκε στο τελευταίο πέρασμα της ειδικής διαδρομής. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Ανδρέας Ντόφης / Σπύρος Μπαρδάκης (Mitsubishi Lancer EVO VIII). Δεύτεροι τερμάτισαν οι Γιώργος Καμιτσάκης / Σπύρος Κολτσίδας Σπύρος(Mitsubishi Lancer EVO XI) με διαφορά μόλις 1,19” και έχοντας κάνει και το ταχύτερο πέρασμα στο δεύτερο loop Τρίτοι στην γενική κατάταξη ήταν οι Γιάννης Πλάγος / Αλκιβιάδης Ρέντης (Peugeot 106 S16) οι οποίοι ξεπέρασαν τις συμμετοχές με τα τετρακίνητα αυτοκίνητα «γράφοντας» τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα. Οι Πλάγος και Ρέντης ήταν και οι νικητές της F2.

Στην Κλάση 2000κ.ε. και άνω πρώτοι ήταν οι νικητές της Γενικής Κατάταξης Ντόφης και Μπαρδάκης, δεύτεροι οι Καμιτσάκης. και Κολτσίδας και τρίτοι οι Κώστας Πατσουρέας με συνοδηγό τον Νίκο Χρέππα (Mitsubishi Lancer EVO XI).

Στην κλάση 1601 – 2000 κ.ε. ο επανεμφανιζόμενος Αντώνης Δραγώνας με συνοδηγό την Αθηνά Νικολακοπούλου (Honda Civic TypeR) ήταν ο πιο γρήγορος συνδυασμός. Δεύτεροι τερμάτισαν οι δικοί μας (με αυτοκόλλητα Newsbomb) Γιάννης Χιονίδης και Άκης Παναγιωταράς με Peugeot 106 S16 (κεντρική φωτογραφία) . Τρίτοι στην κλάση τερμάτισαν οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου και Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης (Renault Clio A7).

Φωτογραφίες: PhotoRallyPress.gr

Σχετικές ειδήσεις