ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan: Τα κέρδη από το UEFA Champions League

Nissan: Τα κέρδη από το UEFA Champions League

Η Nissan, με την χορηγία της στο UEFA Champions League, πάει... ταμείο.

Με μια επένδυση παγκοσμίου βεληνεκούς στο UEFA Champions League, η Nissan έχει ήδη δρέψει τους καρπούς της, χάρη σε μια δοκιμασμένη στρατηγική που στόχο έχει να τοποθετήσει την μάρκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πελατών της – και όχι μόνο-.

H Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, έχει ήδη διανύσει το πρώτο έτος από τα συνολικά τέσσερα χρόνια της χορηγικής συμφωνίας με την πιο διάσημη διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου στον κόσμο και με την ευκαιρία αυτή, ο Roel de Vries, από την θέση του Corporate Vice President, Head of Marketing & Brand Strategy της Nissan, δήλωσε ότι η μάρκα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής, η συνεργασία αυτή. "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής”, είπε. "Έχουμε μετρήσει τον αντίκτυπο που έχει η συγκεκριμένη χορηγία και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη είναι πράγματι πολύ ενθαρρυντικά.”

Η συνεργασία με το UEFA Champions League, στηρίζεται στο «Innovation that Excites» που πρεσβεύει η Nissan και στόχος της μάρκας είναι να διεισδύσει πρωταρχικά στη συνείδηση των Ευρωπαίων καταναλωτών και για τα επόμενα τρία χρόνια, στα νοικοκυριά όλου του κόσμου.

Σχετικές ειδήσεις