ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Νέα συλλογή ρούχων

Harley Davidson: Νέα συλλογή ρούχων

Δημιουργήστε το προσωπικό σας στυλ με την καλοκαιρινή συλλογή black label της Harley Davidson.

Τα φθαρμένα σχέδια συναντούν το νέο cool – για βόλτες με μοτοσυκλέτα ή χωρίς. Με την πρώτη ανάσα του καλοκαιριού, η Harley-Davidson παρουσίαζει την καλοκαιρινή συλλογή Black Label, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνεση και στύλ, μεγαλύτερη λειτουργικότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα σε αναβάτες που αναζητούν την απόλυτη άνεση στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας, καθώς συνεχίζουν να εξερευνούν νέους συναρπαστικούς προορισμούς.

Η συλλογή Black Label έχει σχεδιαστεί για όσους ασπάζονται την ανεξαρτησία και ζουν τη ζωή στο έπακρον. Τα ρούχα της καλοκαιρινής κολεξιόν είναι λιτά χωρίς να χάνουν το θρυλικό «αέρα» της Harley-Davidson. Ο κόσμος δεν είναι απλώς το μέρος που ζούμε, είναι το πεδίο εξερεύνησης και νέων εμπειριών και τα ρούχα της συλλογής Black Label επιτρέπουν να ορίσετε δικούς σας κανόνες και να ζείτε την καθημερινότητά σας με αυτούς.

Η καλοκαιρινή συλλογή για τον άνδρα περιλαμβάνει jeans, ελαφριά jackets και sweaters με διακριτικά λογότυπα, δερμάτινα τελειώματα και φινίρισμα λεπτομερειών στο χέρι. Εμπνευσμένο από τις δικές σας ανάγκες το Trucker Denim Jacket είναι κατασκευασμένο από ύφασμα raw denim με αδιάβροχη επικάλυψη για ανθεκτικότητα στους λεκέδες και τη σκόνη του δρόμου.

Με νέα χρώματα και πλυσίματα στα denim υφάσματα, η γυναικεία συλλογή προσφέρει ένα forward-look, δίνοντας στη νέα γενιά την αυτοπεποίθηση να κατακτήσει το δρόμο. Δερμάτινα jackets, πλεκτά tops και φορέματα με χειροποίητα τελειώματα και δαντέλα προσδίδουν μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Iconic t-shirts για τον άνδρα και τη γυναίκα σε vintage σχέδια εμπνευσμένα από επιγραφές neon και φθαρμένα γραφικά περιλαμβάνονται επίσης στη συλλογή.

Τη νέα συλλογή Black Label της Harley-Davidson μπορείτε να τη βρείτε στην αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, Λ. Πειραιώς 187, Αθήνα – ΤΚ 11853 – τηλ. 210 3410850 ή το www.harleydavidsonathena.gr

Σχετικές ειδήσεις