ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Alfa Romeo: Προσφορά Gamma MiTo και Giulietta (photos)

Alfa Romeo: Προσφορά Gamma MiTo και Giulietta (photos)

Αποκτήστε τώρα την Alfa Romeo MiTo και την Alfa Romeo Giulietta, με το νέο προνομιακό πρόγραμμα R3D BONUS.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια χρηματοδότηση 0%, 3 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια Sevice, 3 χρόνια οδική βοήθεια.

H προσφορά περιλαμβάνει χρηματοδότηση μέσω FGA Bank, ελάχιστη προκαταβολή 35%, ονομαστικό επιτόκιο 0% πλέον εισφοράς 0,6% Ν128/75, διάρκεια προγράμματος 36μήνες, ΣΕΠΠΕ MΙΤΟ 2,56%, ΣΕΠΠΕ Giulietta 2,09%,ο 3ος χρόνος εγγύησης ισχύει με περιορισμό 60.000χιλ.,το δωρεάν service ισχύει βάση προγραμματισμένης συντήρησης που ορίζει ο κατασκευαστής.

Ας θυμηθούμε μερικά χαρακτηριστικά των MiTo και Giulietta

Η MiTo

Ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της 8C Competizione. Την επιτομή του στιλ και της τεχνολογίας της Alfa Romeo από την οποία δανείζεται μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά: Το ιδιαίτερο σχήμα των πλευρικών παραθύρων με τις δυναμικές γραμμές και την απουσία πλαισίων στις πόρτες, ένα χαρακτηριστικό μοτίβο σε τρία μέρη που κοσμεί τους μπροστινούς προφυλακτήρες, το σχήμα των προβολέων και τα πίσω φώτα με τεχνολογία LED.


Γύρω από τους προβολείς και τα πίσω φώτα έχει προστεθεί μια μοναδική προσωπική πινελιά: ένα πλαίσιο που αποτελείται από διάφορα χρώματα και υλικά και δημιουργεί ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα «eye-liner», υπογραμμίζοντας το στιλ και την αποφασιστικότητα του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό της ΜiTo νιώθετε έτοιμοι να απολαύσετε όλες τις συγκινήσεις της οδήγησης. Χαρακτηρίζεται από την ισχυρή προσωπικότητα του ταμπλό και των καθισμάτων, αντιπροσωπεύετε η απόλυτη έκφραση του ιταλικού στιλ, με υψηλή ποιότητα υλικών και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την έκδοση Racer με το μοναδικό εσωτερικό. Καθίσματα sport για μοναδική στήριξη του σώματος αλλά και ιδιαίτερη εμφάνιση. Χαρακτηριστικό τους οι εξωτερικές ραφές. Στην καρδιά της MiTo βρίσκονται κινητήρες που συνδυάζουν το δυναμισμό με το χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Τρία μοτέρ για οδηγούς που ενδιαφέρονται για οικονομία χωρίς να χάσουν το sport στυλ: ο κινητήρας βενζίνης 78 ίππων, ο Diesel κινητήρας 85 ίππων JTDΜ και ο νέος κινητήρας 105 ίππων Euro 6 Turbo TwinAir.

Όσοι αναζητούν την Cuore Sportivo οι κινητήρες turbo εκφράζουν καθαρό αγωνιστικό πνεύμα: Ο MultiAir των 140 ίππων και 170 ίππων.

Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που προσφέρει η MiTo σας βοηθούν να διατηρήσετε σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον μπορείτε να έχετε τον sport χαρακτήρα των Alfa Romeo στη διάθεσή σας και σε κάθε είδους κίνηση.

  • Start & Stop: το σύστημα αυτό σβήνει αυτόματα τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο στην κίνηση και στη συνέχεια τον ανάβει για να ξεκινήσει. Το σύστημα είναι διαρκώς ενεργοποιημένο, αλλά μπορεί να απενεργοποιηθεί από το χρήστη.
  • D.N.A.
  • Αποτέλεσμα της αγωνιστικής εμπειρίας της Alfa Romeo, το αποκλειστικό σύστημα Alfa D.N.A. επιδρά στον κινητήρα, τα φρένα, το τιμόνι, το κιβώτιο ταχυτήτων, τις αναρτήσεις και το γκάζι, προσαρμόζοντας τις επιδόσεις του αυτοκινήτου ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το στιλ του οδηγού και την κατάσταση του δρόμου.
  • Η εφαρμογή του είναι απλή και άμεση: αρκεί μια απλή μετακίνηση του επιλογέα που βρίσκεται κοντά στο λεβιέ ταχυτήτων.
  • Στη σπορ λειτουργία Dynamic τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πρόσφυσης είναι λιγότερο επεμβατικά, ο κινητήρας και τα φρένα έχουν ταχύτερη απόκριση, ενώ το τιμόνι είναι πιο άμεσο και σπορ.
  • Όταν ο επιλογέας μετακινείται στη θέση Natural για οδήγηση στην πόλη, όλες οι λειτουργίες είναι στις κανονικές τους ρυθμίσεις, ενώ βελτιστοποιείται η κατανάλωση καυσίμου.
  • Για οδήγηση σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, η κατάλληλη επιλογή είναι η All Weather. Η λειτουργία αυτή έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές ασφαλείας να παρεμβαίνουν πιο νωρίς.

H νέα Giulietta


Φέρει στην πρόσοψη μια χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια, εξέλιξη του κλασικού στιλ της Alfa Romeo. Οι μεγάλοι προβολείς LED, σε συνδυασμό με τα φώτα ομίχλης που είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα σε απόλυτη συμμετρία, κάνουν την όψη της σαγηνευτική και δυναμική. Οι καμπύλες αγκαλιάζουν τις πέντε θύρες και τα πλαϊνά, ενώ στο πίσω μέρος η εμφάνιση αναδεικνύεται από τις αεροδυναμικές γραμμές της αεροτομής και τη δυναμική σχεδίαση των πίσω φώτων LED.


Στιβαρότητα και ευελιξία στο εξωτερικό, ελαφρότητα στο εσωτερικό. O χώρος επιβατών της Giulietta, με τις καθαρές γραμμές και το οριζόντιο ταμπλό, είναι η πιο εξελιγμένη έκφραση του ιταλικού στιλ.

To ηχομονωμένο εσωτερικό προδιαθέτει τους επιβάτες να χαλαρώσουν στα πέντε δερμάτινα καθίσματα, που είναι ακόμα πιο αναπαυτικά και άνετα. Κάθε λεπτομέρεια φανερώνει τη σπορ και δυναμική της προσωπικότητα, από τα ανάγλυφα σχέδια στα υφάσματα και το ταμπλό με το απέριττο και σύγχρονο στιλ, με ιδιαίτερη κεντρική ζώνη, μέχρι το τριάκτινο τιμόνι με κεντρικές λεπτομέρειες αλουμινίου εμπνευσμένο από την τριγωνική γρίλια της Alfa Romeo.

Τα χειριστήρια του ταμπλό είναι σχεδιασμένα με τρόπο ώστε ο οδηγός να έχει απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου χωρίς να διασπάται η προσοχή του, για ακόμα πιο έντονη οδηγική εμπειρία.
Έχει μια προτεραιότητα: απόλαυση οδήγησης και επιδόσεις σε συνδυασμό με οικονομία στην κατανάλωση. Για το λόγο αυτό, οι κινητήρες βενζίνης (1.4 ΤΒ 105, 1.4 Turbo 120 και 170 ίππων 1750 240 ίππων) και πετρελαίου (1.6 JTDM-2 με 105 ίππους και 2.0 JTDM-2 με 175 ίππους: ακολουθούν τις προδιαγραφές Euro 6 και Euro 5+.


Το τεχνολογικό gadget, που ξεχωρίζει στην Giulietta (εκτός από το σύστημα D.N.A) είναι το Alfa T.C.T. (Twin Clutch Transmission- σύστημα μετάδοσης διπλού συμπλέκτη). Πρόκειται για ένα αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη από την Alfa Romeo. Είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 MultiAir Turbo 170, 1.75 240 και 2.0 JTDM (Diesel) 175 ίππων, με υπερσύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζει άνετες αλλαγές ταχυτήτων χάρη στην απόλυτη κατάργηση της διακοπής της μετάδοσης κινητήριας ροπής στους τροχούς.

Σχετικές ειδήσεις