ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ: 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης που θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Ιουλίου.

Ο αγώνας αποτελεί τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου και συνάμα τον τρίτο σταθμό του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος.

Πεδίο δράσης θα είναι η ειδική διαδρομή της Δωδώνης, από τη διασταύρωση Κοσμηρά μέχρι τη διασταύρωση Δραμεσών, μήκους 13.10 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί 3 φορές. Αρωγός στη φετινή προσπάθεια της λέσχης είναι το Auto Test ΙΚΤΕΟ Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Ιουλίου, με τον τεχνικό έλεγχο, ο οποίος θα λάβει χώρα στο Πρατήριο ΕΛΙΝ, στη Δόμπολη, από τις 15.00 έως τις 18.00. Εν συνεχεία, στις 21.00, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα.

Τα πληρώματα θα ριχθούν στη μάχη με το χρόνο το πρωί της Κυριακής στις 09.30. Ο δρόμος θα κλείσει μία ώρα νωρίτερα για τους θεατές. Να σημειωθεί πως το Σάββατο, στο χώρο του τεχνικού ελέγχου από τις 12.00 έως τις 18.00, όσοι αγωνιζόμενοι το επιθυμούν, θα μπορούν να βγάλουν Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας για τα αγωνιστικά τους.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ιωαννίνων, γνωστή ως ΕΛΕΤΑ, εξασφάλισε και φέτος δωρεάν αυτοκινητάμαξα για τη μεταφορά των αγωνιστικών στην περιοχή του αγώνα. Μετά από απόφαση της ΟΜΑΕ, η οποία θα καλύψει το 50% του κόστους μεταφοράς των αυτοκινήτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης αποφάσισε να καλύψει το υπόλοιπο 50% των εξόδων.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 9 αυτοκινήτων ανά περιοχή. Παράλληλα, η ΕΛΕΤΑ προσφέρει σε όλα τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, δωρεάν διανυκτέρευση για το Σάββατο 11 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Grand Serai. Για την περαιτέρω προβολή του 8ου Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης, την Κυριακή 28 Ιουνίου θα υπάρξει έκθεση αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Πλατεία Μαβίλη (Μόλος) των Ιωαννίνων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τη δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών τους αυτοκινήτων καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον αγώνα να απευθύνονται στον κ. Χρήστο Χάιδο (τηλ. 26510-92759 - fax. 26510-94366 & κιν. 6936720130).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων