ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Piaggio: Νέα Vespa 946 EMPORIO ARMANI

Piaggio: Νέα Vespa 946 EMPORIO ARMANI

Ο Όμιλος Piaggio δημιουργεί μαζί με τον οίκο GIORGIO ARMANI μια ειδική έκδοση limited edition της Vespa 946, για να γιορτάσει δύο από τα πλέον καθιερωμένα ιταλικά σύμβολα στυλ και δημιουργικότητας.

Το 2015 θεωρείται γενέθλια χρονιά τόσο για τον οίκο Giorgio Armani, ο οποίος γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας, όσο και για τον Όμιλο Piaggio ο οποίος γιορτάζει 130 χρόνια ιστορίας, αδιάλειπτης παρουσίας και δημιουργίας.

Το όνομα της Vespa 946 παραπέμπει στο έτος σύλληψης και γέννησης (1946 ) ενός μοναδικού δίτροχου που έμελλε να γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο και να αποτελέσει σύμβολο της ιταλικής κομψότητας.

Η Vespa ξεχωρίζει διαχρονικά για τη μοναδική της σχεδίαση που επαναπροσδιορίζει ακόμη και στη σύγχρονη εποχή το αρχικό και μοναδικό της στυλ.

Τα μεταλλικά μέρη, κατασκευασμένα από σατινέ γαλβανιζέ τμήματα, δημιουργούν ένα ματ αποτέλεσμα, σε απόλυτη αρμονία με το φινίρισμα του πλαισίου. Η επιγραφή Emporio Armani βρίσκεται τοποθετημένη στο πλάι, ενώ το λογότυπο - σύμβολο με τον αετό - είναι τοποθετημένο πάνω από τον προβολέα.

Η Vespa 946 Emporio Armani δεν αποτελεί μόνο επιτομή του στυλ αλλά και της τεχνολογίας. Το μονοπλοκ αλουμινίου, τα δερμάτινα φινιρίσματα σε καφέ χρώμα, τα υψηλής ποιότητας κατασκευής προσωποποιημένα αξεσουάρ, η ηλεκτρονική διαχείριση οργάνων συνολικά αποτελούν μοναδικά χαρακτηριστικά και μαζί με τον ολοκαίνουριο τετράχρονο κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού, που σχεδιάστηκε για να επιτυγχάνει τη μέγιστη οικονομία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής ρύπων, εμπλουτίζουν και αναβαθμίζουν την έκδοση. Το διπλό δισκόφρενο διαμέτρου 220 mm, το σύστημα πέδησης με δικάναλο ABS και οι μεγάλοι τροχοί 12 ιντσών εγγυώνται ευστάθεια και μέγιστη ασφάλεια κατά την οδήγηση.


Η VESPA 946 θα κατασκευαστεί αποκλειστικά σε περιορισμένο αριθμό και με ξεχωριστή αρίθμηση και θα διατεθεί προς πώληση στις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου από τον Ιούνιο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων