ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

KTM: Ολοκληρώθηκαν τα Orange Days

KTM: Ολοκληρώθηκαν τα Orange Days

Η KTM South East Europe Α.Ε. ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση των Orange Days 2015. Μετά από 48 ημέρες, με 10 μοτοσυκλέτες, 682 ενθουσιασμένοι αναβάτες σε 12 Ελληνικές πόλεις.

Το στόλο των μοτοσυκλετών δοκιμής της KTM South East Europe AE αποτελούσαν οι: KTM 1290 Super Adventure - KTM 1050 Adventure - KTM 1190 Adventure - KTM 1190 Adventure R - KTM 1290 Super Duke R - KTM 690 Duke - KTM 390 Duke - KTM 200 Duke - KTM RC390 - KTM RC200 και σε όλα τα σημεία διεξαγωγής εμπλουτιζόταν με τον στόλο των κατά τόπους Συνεργατών της εταιρίας.

Το κομβόι των Orange Days ξεκίνησε από την Αθήνα και «χάραξε» την εξής πορεία: Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες (Track Days), Πάτρα, Άλιμος Αττικής, Λαμία, Χαλκίδα, Περιστέρι Αττικής, Γκάζι Αττικής, Ηλιούπολη Αττικής.


Μετά την πραγματοποίηση των Orange Days στη Ξάνθη, ο στόλος έκανε μια στάση στην πίστα των Σερρών για ένα 3ήμερο Track Day. Εκεί οι φίλοι της KTM, οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, αποκτώντας μια συναρπαστική εμπειρία και παίρνοντας μια καλή «γεύση» για το τι σημαίνει το «Ready To Race».

Τα νούμερα που ακολουθούν συνοψίζουν το αποτέλεσμα:

  • 10 μοτοσυκλέτες
  • 1 φορτηγό
  • 48 ημέρες
  • 26.860 km διανύθηκαν από τις μοτοσυκλέτες δοκιμής
  • 682 διαφορετικοί αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες
  • σε περισσότερα από
  • 850 test rides!

Η ΚΤΜ εμπλούτισε την street γκάμα της με νέες μοτοσυκλέτες τελευταίας τεχνολογίας. Πιστεύοντας πάντα στο προϊόν της, η μεγάλη εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών, έδωσε και αυτή τη χρονιά την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της και λάτρεις της μοτοσυκλέτας να τις οδηγήσουν, φέρνοντάς τις στο μεγαλύτερο μέρος του Ελλαδικού χώρου. Έτσι αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο πρωταρχικός της στόχος είναι η ικανοποίηση του κάθε αναβάτη, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες στον κόσμο των δίτροχων.

Η πραγματοποίηση των Orange Days έγινε πιο εύκολη χάρη στην φιλοξενία των συνεργατών μας και φυσικά το κλίμα που δημιούργησε η αστείρευτη αγάπη σας για τη μοτοσυκλέτα.
Έτσι λοιπόν, η KTM South East Europe A.E. ευχαριστεί τους συνεργάτες της, για την υποστήριξη και φιλοξενία τους και όλους εσάς, τους φίλους της KTM, που ήσασταν εκεί για να στηρίξετε αυτήν την προσπάθειά μας. Και μη ξεχνάτε ότι οι μοτοσυκλέτες ΚΤΜ δεν ταξιδεύουν απλά τον αναβάτη, αλλά ταξιδεύουν και τη ψυχή του.

Σχετικές ειδήσεις