ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Πέμπτη μονάδα παραγωγής στη Κίνα

Hyundai: Πέμπτη μονάδα παραγωγής στη Κίνα

Το νέο εργοστάσιο, στο Chongqing ,θα έχει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 300.000 οχημάτων ενός νέου μοντέλου της κατηγορίας C καθώς και ενός μοντέλου SUVαπό το 2017

Ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor κ. Euisun Chung, ο Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Chongqing κ. Sun Zheng Cai, ο Πρέσβης της Ν. Κορέας στην Κίνα κ. Jang-Soo Kim, ο Δήμαρχος της Chongqing κ. Huang Qifan, ο Πρόεδρος του Beijing Automotive Group κ. Xu Heyi και 600 ακόμη διακεκριμένοι προσκεκλημένοι συμμετείχαν στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών της υπερσύγχρονης μονάδας.

Ο Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor κ. Euisun Chung δήλωσε : "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κατασκευή της πέμπτης μονάδας παραγωγής της Hyundai Motor, στην περιοχή Liangjiang της πόλης Chongqing, στη καρδιά της κεντροδυτικής Κίνας, όπου λαμβάνει χώρα ισχυρή οικονομική ανάπτυξη. Θα αξιοποιήσουμε αυτή τη μονάδα παραγωγής ως μέσο για την ενίσχυση της παρουσίας της μάρκας στην αγορά της Δυτικής Κίνας, επιταχύνοντας τα σχέδιά μας να γίνουμε η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία σε όλες τις περιοχές της Κίνας. "

Το νέο εργοστάσιο είναι μια συλλογική επένδυση ύψους 1.000.000.000 δολαρίων μεταξύ της Hyundai Motor και του Beijing Automotive Group.

Θα είναι μια μονάδα παραγωγής 293.000 τετραγωνικών μέτρων, κτισμένη σε μια έκταση 1.870.000 τετραγωνικών μέτρων με ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 300.000 οχήματα. Η Hyundai Motor σχεδιάζει να παράγει στο εργοστάσιο αυτό ένα νέο μοντέλο της κατηγορίας C που στρατηγικά αναπτύχθηκε για τους Κινέζους καταναλωτές καθώς και ένα SUV μοντέλο. Η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2017.

Σχετικές ειδήσεις