ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MINI: Μοναδικές προτάσεις για το καλοκαίρι

MINI: Μοναδικές προτάσεις για το καλοκαίρι

Στόχος της υπηρεσίας MINI Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων των αυτοκινήτων MINI.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία των ειδικών του MINI Service, η διαγνωστική τεχνολογία αιχμής, τα Γνήσια Ανταλλακτικά και Λιπαντικά ΜΙΝΙ εγγυώνται την άριστη συντήρηση και επισκευή. Επιπλέον, έως τις 31/08/2015 προσφέρεται σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές ΜΙΝΙ Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος και Έλεγχος Κλιματισμού ΜΙΝΙ, κατά τους οποίους θα ελεγχθούν τα σημαντικότερα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Επειδή οι διακοπές είναι προ των πυλών, τα Γνήσια Αξεσουάρ ΜΙΝΙ, από συστήματα μεταφοράς έως αξεσουάρ πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και να μετατρέψουν τα ταξίδια σε διασκέδαση.

Τέλος, η νέα ΜΙΝΙ Lifestyle Collection θα δώσει ακόμη περισσότερο χρώμα στις καλοκαιρινές διακοπές με τις μοναδικές επιλογές που προσφέρει. Γυαλιά ηλίου, βαλίτσες, αντρικά και γυναικεία T-shirts θα κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή. Γιατί αυτό το καλοκαίρι είναι ΜΙΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.MINI.com.gr/specials ή στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών ΜΙΝΙ.

Σχετικές ειδήσεις