ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παγκ. Πρωτάθλημα Αντοχής: Σοβαρό ατύχημα για τον Stoner (photos & video)

Παγκ. Πρωτάθλημα Αντοχής: Σοβαρό ατύχημα για τον Stoner (photos & video)

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP, Casey Stoner τραυματίστηκε στον πρώτο του αγώνα μετά το 2012, τις 8 ώρες αγώνα της Suzuka.

Σύμφωνα με το αμερικάνικό τηλεοπτικό κανάλι Fox, πριν συμπληρωθούν δυο ώρες αγώνα, ο Αυστραλός που μόλις είχε περάσει επικεφαλής, έχασε τον έλεγχο της Honda CBR1000RR και είχε πτώση με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης και να σπάσει την αριστερή του κνήμη.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, από την ομάδα αιτία του ατυχήματος ήταν μηχανική βλάβη. «Κόλλησε το γκάζι» ανοιχτό με αποτέλεσμα ο 29χρονος Αυστραλός να χάσει τον έλεγχο, να βγει στα χώματα και να έχει άσχημη πτώση.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP ήταν μέλος της ομάδας MuSASHi RT HARC-PRO η οποία κυνηγούσε φέτος την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στον θρυλικό αγώνα αντοχής. Μαζί του οδηγούσαν ο Takumi Takahashi και ο Michael van der Mark.

Για τον Αυστραλό αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε επίσημο αγώνα μοτοσυκλετών μετά την αποχώρησή του από τα MotoGP στα τέλη του 2012. Με τη μοτοσυκλέτα να έχει διαλυθεί και τον Stoner εκτός, η ομάδα αποσύρθηκε από τον αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις