ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Group: Πρεμιέρα στη Βιέννη για τις Επικίνδυνες Αποστολές (photos & Video)

BMW Group: Πρεμιέρα στη Βιέννη για τις Επικίνδυνες Αποστολές (photos & Video)

Παγκόσμια Πρεμιέρα του Mission Impossible – Rogue nation στην Κρατική Όπερα της Βιέννης. Το BMW Group φιγουράρει στο κόκκινο χαλί σαν αποκλειστικός αυτοκινητιστικός συνεργάτης.

«Mission: Impossible – Rogue Nation», η τελευταία ταινία της θρυλικής σειράς δράσης «Επικίνδυνες Αποστολές» των Paramount Pictures και Skydance, γιόρτασε μία λαμπερή παγκόσμια πρεμιέρα στην Κρατική Όπερα της Βιέννης.

Σαν αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος, το BMW Group επάνδρωσε το στόλο οχημάτων για τη μεταφορά VIP καλεσμένων στην εκδήλωση. Ανάμεσα σε ένα ενθουσιασμένο κοινό και δίπλα στους πρωταγωνιστές Tom Cruise, Simon Pegg και Rebecca Ferguson και το σκηνοθέτη Christopher McQuarrie, η νέα BMW M3 και η νέα BMW Σειρά 7 έλαμψαν πάνω στο κόκκινο χαλί.

Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία στην προηγούμενη ταινία του κινηματογραφικού franchise «Mission: Impossible» με τίτλο «Ghost Protocol» το 2011, το BMW Group παραχώρησε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τεχνολογίες στη διάθεση της ομάδας παραγωγής της Paramount Pictures για δεύτερη φορά.

Στην τελευταία έκδοση της κινηματογραφικής σειράς δράσης μαζί με το μυστικό πράκτορα Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα Impossible Mission Force (IMF), οχήματα του BMW Group πρωταγωνιστούν σε πολυάριθμες σκηνές. Η νέα BMW Σειρά 7 κάνει μία επίδειξη στυλ και κομψότητας στους δρόμους της Βιέννης. Η νέα BMW M3 με συναρπαστικές επιδόσεις και το ξεχωριστό αγωνιστικό DNA της μαζί με τη BMW S 1000 RR, εκτελούν εντυπωσιακά stunts που κόβουν την ανάσα στο Μαρόκο. Επίσης το παρών δίνουν η BMW X5 xDrive 40e, το πρώτο plug-in υβριδικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής BMW, και η BMW Σειρά 6 Cabrio.

Επιπλέον, το BMW ConnectedDrive με την ευφυή δικτύωση οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος, εξυπηρετεί την ομάδα Impossible Mission Force σε όλη τη διάρκεια της ταινίας. Στον κινηματογράφο όπως και στην πραγματικότητα, αυτό το καινοτόμο σύστημα συμβολίζει την αυξημένη ασφάλεια και την οδηγική άνεση. Στοιχεία όπως μία κάμερα και συστήματα υποστήριξης αξιοποιούνται από την ομάδα IMF.

«Είναι θαυμάσιο να βλέπουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα της συναρπαστική συνεργασίας μας με το ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’», δήλωσε ο Ian Robertson, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ BMW. «Οι δυναμικές επιδόσεις, η τεχνολογική υπεροχή και το μοναδικό σύστημα BMW ConnectedDrive δημιουργούν τα τέλεια οχήματα για τον Ethan Hunt και την ομάδα του IMF».

Η ταινία«MISSION: IMPOSSIBLE – ROGUE NATION»

Με διαλυμένη την IMF και τον Ethan (Tom Cruise) να αγνοεί πράγματα, η ομάδα βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με ένα δίκτυο εξαιρετικά ικανών ειδικών πρακτόρων, το λεγόμενο Syndicate. Οι άριστα εκπαιδευμένοι κατάσκοποι έχουν ταχθεί στη δημιουργία μια νέας τάξης πραγμάτων μέσα από μία κλιμακούμενη σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων. Ο Ethan μαζεύει τους ανθρώπους του και συνεργάζεται με την αποκηρυγμένη Βρετανίδα κατάσκοπο Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), η οποία ενδέχεται να είναι – ή και να μην είναι – μέλος αυτού του μυστικού έθνους, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει την πιο επικίνδυνη αποστολή στην ιστορία της. Πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris και Alec Baldwin.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Christopher McQuarrie, σε σενάριο του Christopher McQuarrie βασισμένο σε μία ιδέα των Christopher McQuarrie και Drew Pearce. Τη βάση αποτέλεσε η τηλεοπτική σειρά που δημιούργησε ο Bruce Geller. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger, ενώ το ρόλο του διευθυντή παραγωγής ανέλαβε ο Jake Myers.

Σχετικές ειδήσεις