ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Chevrolet: Ανάκληση για 851 Captiva στην Ελλάδα

Chevrolet: Ανάκληση για 851 Captiva στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 851 Chevrolet Captiva στην Ελλάδα ώστε να σε αυτά να γίνει αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης.

Η ανάκληση αφορά τα Captiva, με ημερομηνία κατασκευής από 3 Μαρτίου 2006 έως 18 Ιουλίου 2011 και αριθμούς πλαισίου από 7Β005637 έως ΑB106462. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται ο κινητήρας του οχήματος να εκκινήσει από μόνος του και να λειτουργήσει για μικρό χρονικό διάστημα, όταν το κλειδί βρίσκεται στη θέση κλειδώματος LOCK(OFF) του διακόπτη ανάφλεξης. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον υπάρχει επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων, το όχημα ενδέχεται να κινηθεί απρόσμενα. Έως ότου πραγματοποιηθεί η διορθωτική ενέργεια στα αυτοκίνητα, και με σκοπό την αποφυγή ακούσιας εκκίνησης του κινητήρα του οχήματος, η Chevrolet αναφέρει πως οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα πρέπει να αφαιρούν το κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης και να το παίρνουν μαζί τους πριν εξέλθουν από το όχημα, ακόμα και αν απομακρύνονται από αυτό για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και να εφαρμόζουν το χειρόφρενο πριν εξέλθουν από το όχημα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε, όταν υπάρξει επάρκεια ανταλλακτικών και μετά από νεότερη ειδοποίηση, να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet προκειμένου να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του κυλίνδρου του διακόπτη ανάφλεξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων