ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Jenson Button: Θύμα ληστείας με λεία 410.500 ευρώ

F1 Jenson Button: Θύμα ληστείας με λεία 410.500 ευρώ

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές του Jenson Button. Ο Βρετανός έπεσε θύμα ληστείας με τη σύζυγο του στο γαλλικό θέρετρο στοΣαίν Τροπέ, όπου ήταν διακοπές.

Ο Jenson Button είχε νοικιάσει μαζί με φίλους και τη σύζυγό του μία βίλα στο Σαίν Τροπέ για τις διακοπές του. Ο Άγγλος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 και οδηγός της McLaren, έπεσε θύμα ληστείας την προηγούμενη Δευτέρα (3 Αυγούστου). Οι δράστες μπήκαν στη έπαυλη αφού νάρκωσαν όσους διέμεναν σε αυτήν μέσω του συστήματος κλιματισμού και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 410.500 ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνεται και το δαχτυλίδι αρραβώνων που είχε δώσει Ο Button στην Jessica Michibata (κεντρική φωτογραφία).

Μόνο το δαχτυλίδι αρραβώνων της Michibata άξιζε περίπου 350.000 ευρώ. Η αστυνομία πιστεύει πως οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι και τους τρεις φίλους τους προτού ενεργήσουν. Κανείς δεν κατάλαβε κάτι μέχρι το επόμενο πρωί, (από το βράδυ της ληστείας) όταν όλοι ξύπνησαν και βρήκαν το σπίτι άνω κάτω και το δαχτυλίδι να λείπει από τη θέση του.

Η γαλλική αστυνομία εντόπισε τους δύο άνδρες από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης της βίλας. Οι ερευνητές είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους ληστές. Μάλιστα πιθανολογούν πως πρόκειται για μέλη συμμορίας Ρώσων ή Ρουμάνων , οι οποίοι δρουν για χρόνια στην περιοχή με την ίδια μέθοδο.

Σχετικές ειδήσεις