ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Το νέο Astra στην αιχμή της Συνδεσιμότητας

Opel: Το νέο Astra στην αιχμή της Συνδεσιμότητας

Το Νέο Astra με τα συστήματα OnStar και IntelliLink και ένα ισχυρό Wi-Fi hotspot. Δυνατότητα ενσωμάτωσης τηλεφώνου με Apple CarPlay και Android Auto.

Με την προσεχή κυκλοφορία του το νέο Opel Astra θα σηματοδοτήσει μία απαράμιλλη προσφορά συνδεσιμότητας. Το Astra είναι το πρώτο νέο μοντέλο που θα λανσαριστεί με τη νέα υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης Opel OnStar.

Επιπλέον, δύο συσκευές επόμενης γενιάς των βραβευμένων συστημάτων infotainment IntelliLink της Opel κάνουν πρεμιέρα στο νέο Astra φέρνοντας απαράμιλλες δυνατότητες των smartphones και εφαρμογών μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι συμβατές με τα τελευταία μοντέλα smartphone Android 5.0 Lollipop και Apple iOS-8 (ή υψηλότερα). Με την ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android Auto, οι χρήστες μπορούν για παράδειγμα να έχουν πρόσβαση σε χάρτες και στην ανάγνωση μηνυμάτων και σε πρόσθετες εφαρμογές τρίτων όπως Stitcher, Podcast, Spotify, Umano, κλπ. (ανάλογα με το σύστημα ενσωμάτωσης) μέσω των χειριστηρίων του αυτοκινήτου και μεγάλων οθονών αφής έως οκτώ ιντσών.

«Η συνδεσιμότητα είναι από τα ατού της Opel όπως επιβεβαιώνεται από το βραβευμένο μας σύστημα infotainment IntelliLink. Η υπηρεσία Opel OnStar είναι μία ακόμα απόδειξη ότι θέλουμε να προσφέρουμε προηγμένες καινοτομίες συνδεσιμότητας στο ευρύ κοινό» δήλωσε ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann.

«Η Opel OnStar είναι μία επαναστατική τεχνολογία και υπηρεσία: θα κάνει την οδήγηση πιο άνετη – αλλά κυρίως θα προσθέσει ένα νέο, εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας στα οχήματα Opel. Επιπλέον, επιτρέπει άμεσο διάλογο με τους πελάτες μας που θα δημιουργήσει ισχυρότερους δεσμούς με τη μάρκα. Και αυτό θα πείσει ακόμα περισσότερους νέους αγοραστές ότι η Opel είναι η κατάλληλη επιλογή.»

Σχετικές ειδήσεις