ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

7ο PICK Πάτρας: H OMAE στη διοργάνωση

7ο PICK Πάτρας: H OMAE στη διοργάνωση

Μετά τo αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΑΟΠ και της ΝΕΤ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ προμότερ του PICK Patras, η ΟΜΑΕ, κατόπιν απόφασης του ΔΣ και με γνώμονα το να μην χαθεί η διοργάνωση, αποφάσισε να διοργανώσει το 7ο PICK Πάτρας.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί και φέτος στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας, στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.


Με την απόφασή της αυτή η Ομοσπονδία υποστηρίζει άμεσα το καρτ τον οποίο δεν πρέπει να υποστεί καμία ζημία και ταυτόχρονα μια ολόκληρη πόλη σε δύσκολους καιρούς, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνώνυμο των αγώνων του είδους χάρη στο PICK και το D CUP.

Ο ρόλος της Ομοσπονδίας περιορίζεται αυστηρά στη στελέχωση και τη διοργάνωση αποκλειστικά του αγώνα καρτ, και ουδεμία σχέση έχει με τις παράλληλες εκδηλώσεις του διημέρου. Η Ομοσπονδία θέλοντας ο αγώνας να μην χάσει το τοπικό του χαρακτήρα, καλεί τα τοπικά Σωματεία του Νομού Αχαΐας να συνδράμουν την οργάνωση με τα στελέχη τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενδεχόμενη προσφορά τους θα αξιολογηθεί, τόσο από το ΔΣ, όσο και από την ΕΠΑ.


Επίσης, όπως και το έτος 2014 έτσι και φέτος θα οριστούν από την ΕΠΑ ενδεδειγμένα στελέχη στις θέσεις-κλειδιά της διοργάνωσης, όπως ο κ. Στέλιος Καγιάφας στη θέση του Αλυτάρχη και ο κ. Βασίλης Βασιλείου ως Πρόεδρος Αγωνοδικών, καθώς και άλλα, όπου κριθεί απαραίτητο.

Η ΟΜΑΕ επίσης δηλώνει πως δεν ασχολείται, και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με χορηγίες και άλλου είδους οικονομικές συμφωνίες που αφορούν στη διοργάνωση. Δεσμεύεται επίσης πως το ποιο οικονομικό αποτέλεσμα προκύψει, θα διανεμηθεί στα Σωματεία που θα συνδράμουν στην οργάνωση.

Σχετικές ειδήσεις