ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Η πιο ισχυρή γκάμα Cruiser μέχρι σήμερα (photos)

Harley Davidson: Η πιο ισχυρή γκάμα Cruiser μέχρι σήμερα (photos)

Τα πίσω ελαστικά θα φτάσουν στα όρια τους, με τη νέα ακόμα πιο ισχυρή γκάμα μοντέλων cruiser στην ιστορία της Harley-Davidson.

Εφοδιασμένα με τον κινητήρα Screamin’ Eagle Twin Cam 110, τα νέα cruisers Fat Boy S και Softail Slim S προσφέρουν δύναμη και απόδοση που κάποτε ίσχυε μόνο για τα μοντέλα Custom Vehicle Operations (CVO).

Τα δύο, περιορισμένης έκδοσης, μοντέλα διαθέτουν σκοτεινό στυλ που ταιριάζει απόλυτα με τη μυώδη κατασκευή τους. Το Softail Slim S διατίθεται στο νέο χρωματισμό Olive Gold Denim με στρατιωτικής έμπνευσης στυλ, το οποίο αποτείνει φόρο τιμής στις μεταπολεμικές custom που ξεκίνησαν το κίνημα bobber. Η Harley-Davidson δίνει σε περισσότερους μοτοσικλετιστές μια γέρη δόση από την απόδοση του Project RUSHMORE, τοποθετώντας τον κινητήρα υψηλής απόδοσης Twin Cam 103 σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα Softail του 2016.

Cruise Control για τα Softail

Υπάρχουν περισσότερα νέα για τα cruiser του 2016. Για πρώτη φορά, όλα τα μοντέλα Harley-Davidson Softail διαθέτουν ηλεκτρονικό cruise control. To ηλεκτρονικό cruise control της Harley-Davidson και ο ηλεκτρονικός έλεγχος του γκαζιού περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του 2016 για τα Heritage Softail Classic, Softail Deluxe, Fat Boy S και Softail Slim S και είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των υπόλοιπων μοντέλων Softail του 2016.

Road Glide Ultra

Η διετής απουσία του Road Glide Ultra από την γκάμα των Touring της Harley-Davidson λειτούργησε ευεργετικά μιας και επιστρέφει με ανανεωμένο στυλ, εξαιρετική αεροδυναμική και βελτιωμένη εργονομία για τον οδηγό και το συνεπιβάτη. Η ανανέωση είναι επηρεασμένη από το καθοδηγούμενο από τους αναβάτες πρόγραμμα εξέλιξης Project RUSHMORE. Εφοδιασμένο με τον υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin-Cooled Twin Cam 103, το νέο Road Glide Ultra θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών φίλων του τουρισμού με μοτοσικλέτα.

Heritage Softail Classic

Συνδυάζοντας το νοσταλγικό στυλ με την ομαλή σύγχρονη απόδοση των Softail, το Heritage Softail Classic διατίθεται με ανανεωμένη εμφάνιση για το 2016, υψηλής απόδοσης κινητήρα Twin Cam 103, cruise control στο βασικό εξοπλισμό και μια νέα βελτιωμένη βάση στήριξης των πλαϊνών βαλιτσών.

Οι νέες μοτοσικλέτες και τα αξεσουάρ της Harley-Davidson για το 2016, διατίθενται από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Harley-Davidson.

Σχετικές ειδήσεις