ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοτοσυκλέτα: Ο Chris Pheifer κρεμά το κράνος του (Photos)

Μοτοσυκλέτα: Ο Chris Pheifer κρεμά το κράνος του (Photos)

Ο 45χρονος κασκαντέρ ανακοίνωσε στη σελίδα του του στο Facebook πως πλέον σταματά τα Shows και τα stunts σε ταινίες.

Με μία λιτή ανακοίνωση μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) ο Chris Pheifer ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ της ομάδας show της Red Bull, πρεσβευτής της BMW και stuntman (όπου χρειαζόταν οδήγηση με μοτοσυκλέτα) στις ταινίες James Bond και Επικίνδυνες αποστολές φεύγει από τον χώρο των stunts.

«Μετά από 20 χρόνια σαν επαγγελματίας, έχω αποφασίσει να μην κάνω ξανά shows. Είμαι πια 45 ετών και τους τελευταίους μήνες είναι όλο και πιο δύσκολο για εμένα να παραμείνω σε κορυφαίο επίπεδο» έγραψε στη σελίδα του και πρόσθεσε: «Πάντα έλεγα, ότι αν δεν μπορείς να βελτιώνεσαι και να είσαι στην κορυφή πρέπει να σταματάς. Αυτό κάνω και εγώ και αφήνω το πεδίο ελεύθερο στους νεότερους αναβάτες. Έχω λάβει μέρος σε χιλιάδες shows σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια, σε 94 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Ήταν μια αξέχαστη μακρόχρονη περιοδεία με αμέτρητες εμπειρίες, εικόνες και υπέροχο κόσμο. Πάλεψα να κάνω το stunt riding προσιτό σε ένα ευρύ κοινό και είδα πολλούς θεατές να το αντιμετωπίζουν με έκπληξη και ενθουσιασμό. Ήταν μία όμορφη εποχή.»


Ο Pheifer κατέληξε: «Το 2010, συμμετείχα στον τελευταίο διαγωνισμό stunt riding. Πρόσφατα έδωσα και την τελευταία μου παράσταση. Όμως για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: Δεν θα σταματήσω να οδηγώ μοτοσυκλέτα, διότι αυτή είναι η ζωή μου. Αυτό δεν θα αλλάξει».

Σχετικές ειδήσεις