ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

CITROËN: Απελευθερώστε τη σκέψη σας με το Cactus M

CITROËN: Απελευθερώστε τη σκέψη σας με το Cactus M

Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η CITROËN παρουσιάζει ένα μοντέλο που φέρει όλα τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για το πρωτότυπο Cactus M.

Εμπνευσμένο από το θρυλικό CITROËN Méhari, το CITROËN Cactus M είναι μία ανοικτή έκδοση του C4 Cactus, που αποπνέει αισιοδοξία και έντονο δυναμισμό. Το Cactus M συνεχίζει πιστά τη φιλοσοφία της CITROËN: Έντονο design, περισσότερη άνεση, πρακτικότητα και καινοτομία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής. Η CITROËN εστιάζει την προσοχή της στην ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει η συμβίωση με ένα αυτοκίνητο, επενδύοντας στη διαφορετικότητα.

Ένα ανοικτό crossover! Το CITROËN Cactus M, πηγαίνει παντού, δηλώνοντας σαφώς τους οικογενειακούς δεσμούς με το πρωτότυπο Aircross, που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη τον περασμένο Απρίλιο. Η ανοικτή αυτή πρόταση του Cactus φέρνει πιο κοντά τους επιβάτες με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς δεν παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσά τους.

Ξεχωριστή εμφάνιση, με έμφαση στην περιπέτεια! Το ανοικτό crossover της CITROËN είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει τον ελεύθερο χρόνο σε μία συναρπαστική περιπέτεια. Θα το αγαπήσουν οι λάτρεις των εκτός πόλης δραστηριοτήτων. Το εσωτερικό του είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του σερφ, καθώς τα καθίσματά του μοιάζουν με στολές, επενδυμένες με ύφασμα neoprene, για άνεση και προστασία από τη βροχή. Η επέκταση οροφής, βοηθά στη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με βάση την άνεση και την απόδραση από την καθημερινότητα

Πάει παντού! Το CITROËN Cactus M έχει σκοπό να οδηγήσει στην εξερεύνηση νέων οριζόντων. Όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι συνθήκες οδοστρώματος, το CITROËN Cactus M θα εξασφαλίσει για τους επιβάτες μία απόδραση χαλάρωσης. Αποπνέοντας αίσθηση ελευθερίας, η καμπίνα του μπορεί να μετατραπεί σε μία σκηνή, παρέχοντας έτσι και προστασία από τη βροχή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

  • Μήκος: 4,16 m
  • Πλάτος: 1,77 m
  • Ύψος: 1,48 m
  • Μεταξόνιο: 2,60 m

Κινητήρας Βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο τελευταίας γενιάς

  • PureTech 110 ίππων, S&S, EAT6
  • Κατανάλωση Καυσίμου & Εκπομπές Ρύπων
  • Κατανάλωση Καυσίμου: 4,8 L/100 km
  • Εκπομπές Ρύπων: 110 g/km

Σχετικές ειδήσεις