ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Renault :Αποκαλύπτει το πρωτότυπο Pick-up Z-U60 (photos)

Renault :Αποκαλύπτει το πρωτότυπο Pick-up Z-U60 (photos)

Μετά την παρουσίαση του Duster Oroch στις αρχές του καλοκαιριού, η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Z-U60 με το οποίο στοχεύει να κερδίσει το κοινό της διαρκώς αυξανόμενης κατηγορίας των ανοιχτών ελαφρών φορτηγών Pick-up.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί περισσότερο από το 1/3 των συνολικών πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων και αποτελεί ένα νέο πεδίο ανάπτυξης για τη Renault.

Το πρωτότυπο Z-U60 είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο που ανοίγει το δρόμο για το νέο Pick-up που θα διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνδυάζει ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου, με δυναμικό σχεδιασμό ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών.

Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου Z-U60 ταιριάζει απόλυτα με τις αισθητικές προσδοκίες που έχουν οι αγοραστές των Pick-up παραμένοντας παράλληλα πιστό στις γραμμές της Renault.

Εντυπωσιακό από κάθε πλευρά

  • Οι διαστάσεις του Z-U60 εξασφαλίζουν ισχυρή παρουσία
  • Σχεδιασμός συμπαγών όσο και αθλητικών πλαϊνών επιφανειών με την εικόνα να συμπληρώνουν τα έντονα φτερά και οι τροχοί διαμέτρου 21’’
  • Οι γραμμές συνδυάζουν τη high-tech αισθητική με την αίσθηση αντοχής και στιβαρότητας.
  • Ο ελκυστικός σχεδιασμός του εμπρόσθιου τμήματος με σχεδιαστικά στοιχεία από την οικογενειακή ταυτότητα της Renault φέρνει ένα μοντέρνο και ραφιναρισμένο ύφος στον κόσμο των Pick-up.

Προβεβλημένο σήμα

  • Εντυπωσιακό κάλυμμα κινητήρα που τονίζεται από τα τέσσερα «νεύρα» που ενισχύουν την αίσθηση δύναμης.
  • Συνδυασμός ματ και γυαλισμένων μεταλλικών επιφανειών
  • Λεπτομέρειες μπλε και κίτρινου χρώματος στους καθρέπτες, τις δαγκάνες των φρένων, τα κέντρα των τροχών και του εμφανούς γάντζου ρυμούλκησης που τονίζει την παρουσία του Z-U60
  • Φωτιστικά σώματα με την φωτεινή υπογραφή της Renault σχήματος C.
  • Φωτεινή υπογραφή με λυχνίες LED

Η αισθητική του πρωτότυπου Z-U60 ακολουθεί τους κανόνες των οχημάτων Pick-up που περιλαμβάνουν εντυπωσιακές διαστάσεις και μια αίσθηση δύναμης και στιβαρότητας. Παράλληλα εφαρμόσαμε συγκεκριμένες σχεδιαστικές γραμμές της Renault με ένα ελκυστικό και επιβλητικό εμπρόσθιο μέρος.

Το πρωτότυπο Z-U60 τροφοδοτείται από τον twin-turbo 4κυλινδρο Diesel κινητήρα που χρησιμοποιεί και το νέο Master.

Ο κινητήρας χρησιμοποιεί τεχνολογία δύο στροβιλοσυμπιεστών (twin-turbo): Ένας μικρός στροβιλοσυμπιεστής για ομαλή και άμεση επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές και ένας μεγαλύτερος για λειτουργία σε υψηλότερες στροφές. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική επιτάχυνση και κορυφαία οικονομία καυσίμου με αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές CO2.

Σχετικές ειδήσεις