ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Opel: Στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα γενιά Astra το οποίο θα βρίσκεται στους διανομείς από τον Οκτώβριο. Στην αιχμή του ηλεκτρονικού του εξοπλισμού η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας & υποστήριξης Opel OnStar, αλλά και η ενσωμάτωση Smartphone: Νέα συστήματα IntelliLink με Apple CarPlay & Android Auto.

Το νέο Opel Astra κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 17 – 27 Σεπτεμβρίου.

Το νέο μοντέλο θεωρείται ένα quantum leap για την Opel, ένα τεράστιο άλμα προόδου στους τομείς της απόδοσης, της συνδεσιμότητας και της premium ποιότητας, που αποτυπώνεται σε μία νέα, αθλητική σχεδίαση.

Σε μία επιφάνεια με εμβαδόν 3.300 m2, το περίπτερο D09 σε σχήμα Astra Galaxy στο hall 8.0 επικεντρώνεται στην επόμενη γενιά του επιτυχημένου μοντέλου της Opel. Έχοντας δημιουργηθεί από λευκό φύλλο χαρτιού, το Astra υιοθετεί σχεδίαση ελαφρού βάρους και αποκλειστικά νέας γενιάς κινητήρες.

Διαθέτει πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης που είναι απαράμιλλα και σε μερικές περιπτώσεις κάνουν πρεμιέρα στην κατηγορία, όπως το επαναστατικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix light με αντιθαμβωτική δέσμη. Το Astra είναι επίσης το πρώτο νέο μοντέλο της Opel που προσφέρεται με Opel OnStar από το λανσάρισμά του. Πρόκειται για μία υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης που διασφαλίζει άριστη συνδεσιμότητα όλο το 24ωρο και κάνει την οδήγηση πιο ξεκούραστη. Στην Ελλάδα αναμένεται του χρόνου το Σεπτέμβριο. Επιπλέον, η επόμενη γενιά του συστήματος infotainment IntelliLink λανσάρει δύο νέες συσκευές, επιτρέποντας κορυφαία ενσωμάτωση smartphone με Apple CarPlay και Android Auto.

«Το Astra οδηγεί την Opel σε μία νέα εποχή. Πριν από δύο χρόνια στη Φρανκφούρτη, παρουσιάσαμε τη μελέτη Monza Concept συνδυάζοντας γνήσια απόδοση με ολοκληρωμένη, μοναδική στο είδος της συνδεσιμότητα. Τώρα παρουσιάζουμε τη νέα μας γενιά Astra, που ήδη υλοποιεί πολλές από τις καινοτομίες της μελέτης. Το νέο Astra είναι αποδοτικότερο, ελαφρύτερο και πιο άνετο από ποτέ. Μαζί με την υπηρεσία Opel OnStar και την επόμενη γενιά IntelliLink, προάγει την κατηγορία των συμπαγών στο επόμενο επίπεδο σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα και την ενσωμάτωση smartphone. Επισκεφθείτε μας στο IAA και εξερευνήστε το συναρπαστικό Astra Galaxy μαζί μας,» σχολιάζει ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Όμως ο εκθεσιακός χώρος θα περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφέροντα εκθέματα πέρα από το νέο Astra. Οι επισκέπτες του Σαλονιού θα μπορούν να απολαύσουν από κοντά περίπου 30 εκθεσιακά αυτοκίνητα στο ευρύχωρο περίπτερο της Opel. Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την Opel και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της μάρκας σε διάφορους τομείς, ειδικοί από την προϊοντική ομάδα και από το τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης, το Customer Info Center, την Opel Bank και πολλά ακόμα τμήματα θα είναι διαθέσιμοι για να απαντούν σε ερωτήματα και να ανταλλάσσουν πληροφορίες.

Η Opel προσφέρει κάτι ακόμα ξεχωριστό της ημέρες του κοινού, όταν πολλοί διάσημοι προσκεκλημένοι από τη Γερμανική Fubball-Bundesliga επισκεφθούν το περίπτερό της, γι’ αυτό αξίζει να έρθετε στο Astra Galaxy στο IAA πάνω από μία φορά.

Σχετικές ειδήσεις