ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Οι πρεμιέρες της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Hyundai: Οι πρεμιέρες της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Το Νέο i20 Active και τo Νέο Santa ενισχύουν την γκάμα των crossovers & SUVs. Το Νέο i40 εισάγει το Android Auto στην Ευρώπη και τέλος το concept car Vision G καταδεικνύει την έμπνευση της εταιρείας για τα μελλοντικά premium οχήματα.

Η Hyundai Motor επέλεξε τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για να επιδείξει το πάθος της μάρκας, με νέα μοντέλα, πρωτότυπα αυτοκίνητα με όραμα και καινοτόμες τεχνολογίες.

Το νέο i20 Active και το νέο Santa Fe κάνουν την πρεμιέρα τους στο περίπτερο της Hyundai και ενσωματώνονται στη νεώτερη γκάμα της εταιρείας στην Ευρώπη, με όλα τα μοντέλα έχουν ηλικία μικρότερη των δύο ετών. Η Android Auto τεχνολογία κατοπτρισμού σε smartphones κάνει το ντεμπούτο της στη Νέα i40, τοποθετώντας τη Hyundai μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Το πάθος της εταιρείας για τη σχεδίαση παρουσιάζεται στο πρωτότυπο μοντέλο Vision G coupe, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην έκθεση και προσφέρει μια πρόγευση σχετικά με την εξέλιξη του σχεδιασμού της Hyundai και των μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας της εταιρείας. Το πάθος για επιδόσεις αντικατοπτρίζεται στη νέα σειρά Hyundai “N” αλλά και σε συναρπαστικά πρωτότυπα μοντέλα, όπως το Ν 2025 Vision Gran Turismo.

Οι πρεμιέρες των νέων i20 Active και Santa Fe συνοδεύονται από μια προηγμένη νέα σειρά ενεργητικής ασφάλειας και χαρακτηριστικά άνεσης και ευκολιών, συνδυασμένα με ένα νέο 1.0-λίτρων T-GDI κινητήρα που εισάγεται σε όλη τη γκάμα του i20.

Ο κ. Thomas Α. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: "Με τα νέα i20 Active και Santa Fe διευρύνουμε περαιτέρω την Ευρωπαϊκή crossover & SUV οικογένεια μας, με όλα τα μοντέλα να έχουν ανανεωθεί ή να έχουν αντικατασταθεί μέσα στο έτος. Αυτά τα δύο νέα μοντέλα ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη νεότερη γκάμα στην Ευρώπη. Οι πρώτοι οκτώ μήνες του 2015 ήταν πιο επιτυχημένοι μας στην Ευρώπη. Προετοιμάζουμε το έδαφος για περαιτέρω οργανική ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του 2015 αλλά και μελλοντικά".

Νέο i20 Active - ένα στιβαρό crossover για περιπέτεια στην πόλη

Το στιβαρό νέο i20 Active θα επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά i20, όταν θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην Ευρώπη από τις αρχές του 2016, συνδυάζοντας το ευρύχωρο, εκλεπτυσμένο πεντάθυρο i20 με το σπορ i20 Coupe. Το συμπαγές crossover χαρακτηρίζεται από έναν ξεχωριστό σχεδιασμό και αυξημένη ευελιξία, για τους πελάτες με περιπετειώδη τρόπο ζωής.

Με σκοπό να δοθεί στο i20 Active μια χαρακτηριστική μορφή crossover, διαθέτει αυξημένη
απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm σε σχέση με το πεντάθυρο i20 καθώς και διαφορετική ρύθμιση στις αναρτήσεις. Πιο ψηλή είναι επίσης και η θέση οδήγησης, ώστε να προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στον οδηγό. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του οχήματος τονίζεται από τις ποδιές που υπάρχουν στο εμπρός και το πίσω μέρος και την επένδυση στους θόλους των τροχών που το κάνει να ξεχωρίζει από τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας Β. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ένας νέος τρικύλινδρος 1.0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος σε όλη τη γκάμα του i20 από το τέλος του 2015. Η έκδοση των 100 ίππων είναι εστιασμένη στη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου, ενώ η έκδοση των 120 PS δημιουργήθηκε για να προσφέρει πιο σπορ οδήγηση, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Νέο Santa Fe - ένα εκλεπτυσμένο και καινοτόμο πακέτο SUV

Το νέο Santa Fe παρουσιάζει σχεδιαστικές βελτιώσεις και μια νέα προηγμένη σειρά ενεργητικής ασφάλειας, άνεσης και ευκολιών. Το δημοφιλές SUV είναι το μακροβιότερο μοντέλο της Hyundai Motor στην Ευρώπη και αποτελεί την εικόνα της μάρκας, έχοντας χτίσει φήμη για τα εκλεπτυμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας. Το εκλεπτυσμένο προφίλ του νέου Santa Fe δημιουργεί μια σπoρ, μοντέρνα παρουσία που αντικατοπτρίζει τη νέα εμφάνιση της οικογένειας Hyundai. Μέσα στην καμπίνα, ευφυής σχεδιαστικές αναβαθμίσεις και νέα υλικά υπογραμμίζουν τη θέση του μοντέλου ως ναυαρχίδα της μάρκας στην κατηγορία των SUV.

Μια σειρά από νέες τεχνολογίες αιχμής στους τομείς ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης εισάγονται στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των Autonomous Emergency Braking, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist και High Beam Assist, όλες προσανατολισμένες στην περαιτέρω ενίσχυση της οδηγικής άνεσης και ασφάλειας.

Η Hyundai Motor εισάγει το σύστημα Android Auto για βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Η Hyundai Motor ήταν ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο που εισήγαγε την τεχνολογία Android Auto στο Hyundai Sonata, που ήδη διατίθεται στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το έτος. Τώρα η Hyundai Motor θα είναι μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που περιλαμβάνει την τεχνολογία κατοπτρισμού smartphones σε ένα από τα αυτοκίνητά της, το νέο i40, από το Νοέμβριο του 2015.

Η τεχνολογία Android Auto επιτρέπει στους χρήστες των smartphones με Android τεχνολογία να συνδέσουν τις συσκευές τους στην οθόνη της μονάδας infotainment της Hyundai, να έχουν πρόσβαση κυρίως σε υπηρεσίες streaming μουσικής, επικοινωνίας και ραδιοφώνου. Η Android Auto κάνει χρήση των δυνατοτήτων του smartphone για να προσφέρει στους οδηγούς Hyundai νέους τρόπους για να μείνουν συνδεδεμένοι ενώ ταυτόχρονα παραμένουν επικεντρωμένοι στη διαδρομή τους.

Vision G – το όραμα του μελλοντικού σχεδιασμού και της τεχνολογίας

Το δυναμικό πρωτότυπο coupe Vision G παρουσιάζει τη σχεδιαστική εξέλιξη των μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Hyundai καθώς και τις προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ελέγχου των μοντέλων. Ο μοναδικός «sling-shot» σχεδιασμός και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου αναπτύχθηκαν μέσω της συνεργασίας των Κέντρων Σχεδιασμού της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Νέα χαρακτηριστικά όπως μια πρωτοποριακή οθόνη αφής με κυρτή οθόνη προσθέτουν ένα ήρεμο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό.

Ο κ. Jochen Sengpiehl, Vice President Marketing της Hyundai Motor Europe, σχολίασε: "Στο πνεύμα της στρατηγικής κατεύθυνσης Modern Premium, αναβαθμίζουμε τη μάρκα Hyundai δημιουργώντας νέες δυνατότητες για τους πελάτες μας. Το Vision G δείχνει την έμπνευση για το μελλοντικό σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Hyundai, ενώ η σειρά Hyundai “Ν” προσθέτει επιπλέον συναίσθημα στη μάρκα μας. "

Σχετικές ειδήσεις