ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

7ο P.I.C.K. Είναι έτοιμο να Λουξάρει

7ο P.I.C.K. Είναι έτοιμο να Λουξάρει

Σταθερά εδώ και επτά χρόνια η Λουξ , η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών στηρίζει όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Με την κίνησή της αυτή αποδεικνύει και στην πράξη πως ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και με την ανάλογη βοήθεια μπορεί να μετατραπεί σε προπύργιο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.

Η Λουξ Cola , ένα από τα αγαπημένα αναψυκτικά χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει το όνομά της, στο 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, ως μέγας χορηγός και χορηγός- ονομασίας της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη χορηγία φέτος αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς έρχεται να ενισχύσει τη διοργάνωση σε μία δύσκολη περίοδο που η Πάτρα έχει ανάγκη από κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και πρωτοβουλία.

Είναι βέβαιο, πως το 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ θα διαμορφώσει ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά του P.I.C.K. και της τουριστικής προβολής της Πάτρας.

Η στήριξη τέτοιων μεγάλων διοργανώσεων από Πατρινές επιχειρήσεις κι όχι μόνο είναι σε κάθε περίπτωση στήριξη της ίδιας της πόλης.

Σχετικές ειδήσεις