ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΦΙΛΗΣGlass: Νέο διοικητικό στέλεχος

ΦΙΛΗΣGlass: Νέο διοικητικό στέλεχος

Η εταιρία ΦΙΛΗΣGlass ανακοινώνει την ένταξη του κ. Huub Lustenhouwer στην ομάδα των διοικητικών στελεχών της από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

Ο κος Huub, είναι αναγνωρισμένο στέλεχος της παγκόσμιας βιομηχανίας επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων, θα αναλάβει την ευθύνη του τομέα των Εταιρικών Σχέσεων και της ανάπτυξης Τεχνολογικών Συστημάτων.

Έχει εργαστεί για 24 χρόνια στον όμιλο Belron (που δραστηριοποιείται στα κρύσταλλα οχημάτων ), και τα τελευταία 11 χρόνια κατείχε τη θέση του Sales & Marketing Director Νέων και Αναπτυσσόμενων Αγορών. Έτοιμος για τις νέες προκλήσεις του ρόλου του στην Ελληνική αγορά, θα προσφέρει την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία του στον κρίσιμο τομέα που αναλαμβάνει, ενισχύοντας το όραμα της ΦΙΛΗΣGlass για καινοτόμες υπηρεσίες με σεβασμό στη μοναδικότητα, συνδυασμό στην ποιότητα την τιμή και στόχο την ικανοποίηση του πελάτη μέσα από άριστη, προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.


Ο Huub είναι επίσης ιδρυτής της Psichi Special Tools & Training, η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες λύσεις εξειδικευμένου εξοπλισμού, εκπαίδευσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών για επαγγελματίες του χώρου των κρυστάλλων αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα αποτελεί μια πλατφόρμα συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για πελάτες και συνεργάτες. Εξάλλου, η εστίαση στον ανθρώπινο παράγοντα, στις σχέσεις με τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες είναι αδιαμφισβήτητα ουσιώδης, καθώς, σύμφωνα με τον Huub, η πρόοδος και η εξέλιξη των ανθρώπων μέσα σε μία εταιρεία είναι αυτό που προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση σε όσους εργάζονται για έναν κοινό σκοπό, γιατί οι άνθρωποι είναι το κλειδί για την επιτυχία. Ο ίδιος είναι παντρεμένος, πατέρας πέντε παιδιών, και μιλάει Ολλανδικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά.

Η ΦΙΛΗΣGlass είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων. Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορεία της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα αυτοκινήτων και κάθε τύπου οχημάτων, προσφέροντας επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της επισκευής και της αντικατάστασης.

Σχετικές ειδήσεις