ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

7ο PICK Πάτρας: Απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports

7ο PICK Πάτρας: Απευθείας μετάδοση από τα κανάλια Novasports

Λεπτό προς λεπτό οι «μάχες» των κορυφαίων οδηγών καρτ που θα αγωνιστούν στο 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports που θα καλύψουν όλα τα events με επαγγελματικό σχολιασμό από έμπειρο προσωπικό.

Η Nova για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα «τρέξει» στο P.I.C.K. με απευθείας μεταδόσεις και ολοκληρωμένη στατιστική κάλυψη μεταδίδοντας σε όλη την Ελλάδα τη μοναδική στο είδος της, αθλητική διοργάνωση για καρτ στην Ελλάδα.

Το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, το ιστορικό κέντρο της Πάτρας, θα μετατραπεί σε πίστα για αγώνες, εκεί όπου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν συναρπαστικές κούρσες, ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς καρτ.

Τα κανάλια Νovasports με τις απευθείας μεταδόσεις τους, αλλά και τις επαναλήψεις θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα μέσω των τηλεοπτικών πομπών των συνδρομητών της, το εκρηκτικό και συνάμα απολαυστικό κλίμα των αγώνων ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Πρόκειται για μία σημαντική προσπάθεια προβολής της αθλητικής διοργάνωσης, αλλά και της Πάτρας με την υπογραφή των καναλιών Novasports.

Σχετικές ειδήσεις