ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Distinguished Gentleman’s Ride 2015: Οι κύριοι μοτοσυκλετιστές εναντίον του καρκίνου

Distinguished Gentleman’s Ride 2015: Οι κύριοι μοτοσυκλετιστές εναντίον του καρκίνου

Έφτασε και φέτος η στιγμή που θα συγκεντρωθούν οι Gentlemen της μοτοσυκλέτας (αλλά και τις κλασσικής / custom κουλτούρας) για να δώσουν την συμβολική μάχη ενάντια στον καρκίνο του προστάτη.

Μια εκδήλωση που άρχισε σαν μια βόλτα 7 φίλων πριν χρόνια και κατέληξε να γίνει θεσμός και στην Ελλάδα (και σε ολόκληρο τον κόσμο με καταγωγή την Αυστραλία) το Distinguished Gentleman’s Ride περιμένει όλους τους αναβάτες τέλος Σεπτεμβρίου για να την στηρίξουν.

Ακολουθώντας το πνεύμα της εκδήλωσης καλό θα ήταν το ντύσιμο των αναβατών να ακολουθεί τους κανόνες του event με τα κουστούμια να αντικαθιστούν τις δερμάτινες φόρμες και το σκληρό ατημέλητο look.

Η διαδρομή για φέτος όσον αφορά την Αθήνα έχει σχεδιαστεί ως έξης:

  • Συνάντηση στο πάρκινγκ της Βάρκιζας, μετά το «Yabanaki», στις 14:00. Οπού έχει άπλετο χώρο για να σταθμεύσουν οι μοτοσυκλέτες για να τις δουν οι εκτός συνάντησης αλλά και για να οργανωθούν οι συμμετέχοντες για την συνέχεια.
  • Ξεκίνημα της «πορείας» με κατεύθυνση προς το Σούνιο από την παραλιακή ως το ναό του Απόλλωνα όπου είναι και ο τερματισμός της εκδήλωσης.

Distinguished Gentleman’s Rides θα διοργανωθούν και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Πάτρα.
Η επίσημη σελίδα του DGR παγκοσμίως είναι η https://www.gentlemansride.com την οποία καλό είναι να την επισκεφτείτε και να ενημερωθείτε. Σίγουρα όποιος μπορεί είναι καλό να κάνει και μια προσφορά υπέρ της μάχης κατά του καρκίνου του προστάτη.

Σχετικές ειδήσεις