ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Grand Prix Ιαπωνίας: Οι Alonso και Button μένουν στην McLaren

F1 Grand Prix Ιαπωνίας: Οι Alonso και Button μένουν στην McLaren

Από αλλού περιμέναμε δηλώσεις από αλλού ήρθαν. Αντί για τον Jenson Button ήταν ο Ron Dennis, που μίλησε για την σύνθεση της ομάδας του και επιβεβαίωσε, πως δεν φεύγει κανείς από τους δύο οδηγούς του.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Jenson Button να σταματά τους αγώνες στη Formula 1 και να συνεχίζει την καριέρα του σε κάποια άλλη μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Βρετανός θα έκανε την ανακοίνωση της αποχώρησής του στην Ιαπωνία. Επίσης ήταν και ο Fernando Alonso ο οποίος είχε δηλώσει πως θέλει να πάρει πρωτάθλημα είτε στην F1 είτε σε άλλο θεσμό.

Όμως ο Ron Dennis διέψευσε όλα τα παραπάνω μιλώντας πριν την εκκίνηση του αγώνα λέγοντας πως οι Button-Alonso έχουν συμβόλαια με την ομάδα και πως θα μείνουν στο Woking.

«Τι πιο απλό από το ότι όλοι έχουν συμβόλαιο, όλοι θα συνεχίσουν με τα συμβόλαιά τους, γιατί το συνεχίζετε; Ο Jenson έχει διετές συμβόλαιο κι ο Fernando για 3 χρόνια. Έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους, όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχει μία συμφωνία. Τους θέλουμε και τους δύο στην ομάδα, είναι πολύ απλό. Μετά από ένα GP τα συναισθήματα είναι πιο έντονα αλλά αργά ή γρήγορα θα είμαστε ξανά μια ομάδα που νικά. Δεν έχουμε ξεχάσει πώς γίνεται αυτό» είπε ο Ron Dennis και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά στο συμβόλαιο του Jenson έχουμε ρήτρα για τερματισμό του συμβολαίου αλλά έχει συμφωνία μαζί μας για 2 χρόνια. Του είπα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως δεν πρόκειται να τερματίσουμε το συμβόλαιό του και νομίζω ότι ικανοποιήθηκε, μάλλον έπρεπε να του το είχα πει νωρίτερα. Όμως πρέπει να γνωρίζετε πως δεν παίρνω όλες τις αποφάσεις στη McLaren, θέλω να δω τι έχουν να πουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Πάντως το συμβόλαιο είναι απείραχτο και ενεργό. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με την αμοιβή του».

Μήπως το δημοσίευμα σε μεγάλη εφημερίδα αλλά και η ανακοίνωση από τηλεοπτικό δίκτυο έγιναν για να επηρεαστεί ο Ron Dennis και οι μέτοχοι που αποφασίζουν ; Μήπως η αναφορά ξεσήκωσε την κοινή γνώμη που θέλει έναν Βρετανό στην ομάδα; Ίσως το μάθουμε αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις