ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Δεύτερη ατυχία για την οικογένεια Simoncelli (photos)

MotoGP: Δεύτερη ατυχία για την οικογένεια Simoncelli (photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε η Kate Fretti μνηστή του άτυχου Marco Simoncelli, που έχασε την ζωή του πριν από τέσσερα χρόνια στο Grand Prix στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

Η Kate Fretti είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας με ένα φίλο της στη συναυλία του Max Pezzali στο Ρίμινι αργά το βράδυ της Κυριακής. Η 25χρονη έχει δύο κατάγματα και πολλές εκδωρές, αλλά αυτό που ανησυχούσε τους γιατρούς ήταν ένα τραύμα στον πνεύμονα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ρίμινι η Kate Fretti επέβαινε ως συνεπιβάτης σε scooter όταν προπορευόμενο όχημα έκανε επικίνδυνο ελιγμό και χτύπησε με πολύ δύναμη το δίκυκλο. Μετά την νοσηλεία στην εντατική για σχεδόν 24 ώρες οι γιατροί δήλωσαν ότι είναι εκτός κινδύνου. Η διάγνωση αναφέρει κάταγμα της περόνης και της κνήμης.

Η Fretti νοσηλεύεται στο τμήμα της ορθοπεδικής του Ρίμινι και θα χειρουργηθεί μέσα στην εβδομάδα. Ειρωνεία είναι πως ο Marco Simoncelli έχασε τη ζωή του στις 23 Οκτωβρίου του 2011 για το Grand Prix Μαλαισίας στα MotoGP και το ατύχημα έγινε Κυριακή στις 27. Η 25χρονη όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με το ίδρυμα Simoncelli ενώ είναι υπεύθυνη για το Casa Simoncelli ένα κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σχετικές ειδήσεις