ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ducati: Στο podium ο Λευτέρης Πίππος στις Σέρρες

Ducati: Στο podium ο Λευτέρης Πίππος στις Σέρρες

Τρίτη θέση στο podium για τον αναβάτη της Ducati Panigale 1199S στην κατηγορία Superstock.

Η ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM για έναν ακόμη Αγώνα στήριξε τον οργανωτή του 5ου Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (ΠΠΤ) Μοτοσυκλετών, που έγινε στις Σέρρες, ως έναν από τους κύριους χορηγούς. Πέρα από αυτήν την παρουσία της ο Λευτέρης Πίππος αγωνίστηκε στην κατηγορία Superstock με την Ducati Panigale 1199S.

Ο οδηγός της ομάδας – όπως το συνηθίζει σε όλους τους Αγώνες – έκανε εκρηκτική εκκίνηση και πάλεψε για την πρώτη θέση με τους Παρασκευόπουλο και Συνιώρη. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι σιγά-σιγά δημιούργησαν μια διαφορά από τον Πίππο που είχε επιπλέον να αντιμετωπίσει την επίθεση του Τσίτου που οδήγησε πολύ ωραία στο δεύτερο μισό του αγώνα των 19 γύρων, στην πίστα των 3,186μ. Τελικά ο Χάρης Παρασκευόπουλος πήρε τη νίκη και μαζί κατέκτησε τον Τίτλο του Πρωταθλητή, ο Γιώργος Τσίτος τερμάτισε 2ος και ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Με την πτώση του Συνιώρη που εγκατέλειψε, ο οδηγός της ομάδας KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM εδραιώνει μια διαφορά 15 βαθμών στη μάχη για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, που θα προσπαθήσει να κρατήσει στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς.

«Η εκκίνηση ήταν καλή και αμέσως έκανα ένα πολύ καλό χρόνο γύρου, έχοντας πολύ καλή αίσθηση από την μοτοσυκλέτα μου» δήλωσε ο Λευτέρης Πίππος και πρόσθεσε: «Σταδιακά έχασα κάποιες θέσεις και μετά τα μέσα του Αγώνα δεν είχα την ίδια καλή αίσθηση, αντιμετωπίζοντας κάποια παραπάνω γλιστρήματα καθώς η θερμοκρασία της ασφάλτου ανέβηκε πολύ ψηλά για την εποχή. Τελικά όπως κύλησε ο Αγώνας είμαι ευχαριστημένος από το βάθρο και την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, που με την Ducati Panigale θα υπερασπίσουμε στα Μέγαρα. Συγχαρητήρια στον συναθλητή μου Χάρη Παρασκευόπουλο που πήρε τον Τίτλο έναν Αγώνα πριν το τέλος.»