ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi: Νέο ASX τo crossover της ζωή σου (photos)

Mitsubishi: Νέο ASX τo crossover της ζωή σου (photos)

Αξιόπιστο, στιβαρό, στιλάτο, Mitsubishi! Το μικρό «θηρίο» από την Ιαπωνία έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις και την αποδοτικότητά του, αποτελώντας μία από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.

Η εξαιρετική οικονομία του θα σε δυσκολέψει να πιστέψεις ότι πρόκειται για ένα crossover. Κι όμως, ο νέος κινητήρας 1.600 κ.εκ. diesel προσφέρει απίστευτη αποδοτικότητα και σε συνδυασμό με την κορυφαία τετατράκινηση και τον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό, το νέο Mitsubishi ASX είναι το αυτοκίνητο των ονείρων κάθε οδηγού που λατρεύει τόσο τα ταξίδια όσο και την καθημερινή μετακίνηση.

Με δύο διαφορετικές εκδόσεις, βενζίνη και diesel, καθώς και 2WD (κίνηση στους εμπρός τροχούς) και 4WD (4x4 κίνηση και στους τέσσερις τροχούς) το νέο εντυπωσιακό μοντέλο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σου, ανοίγοντας το δρόμο για απολαυστική οδήγηση και νέες περιπέτειες εντός και εκτός πόλης.

Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος! Το νέο ASX είναι πιο προσιτό από ποτέ! Για πρώτη φόρα η ιαπωνική αξιοπιστία και η τετρακίνηση έρχονται σε απίστευτη τιμή που ξεκινά από €17.560 με απόσυρση και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ο δρόμος σε περιμένει! Ανακάλυψέ το στο: http://www.mitsubishi-motors.gr/asx/

Σχετικές ειδήσεις