ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις: Τερμάτισαν τον αγώνα οι Πλάγος- Ρέντης

SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις: Τερμάτισαν τον αγώνα οι Πλάγος- Ρέντης

Την τρίτη θέση στην κατηγορία F2 πέτυχαν οι Πλάγος- Ρέντης στο βρόχινο «ταξίδι» του Ράλλυ Ακρόπολις.

Μετά από 8 χρόνια απουσίας σε χωμάτινους αγώνες, ο οδηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννης Πλάγος επέστρεψε ξανά στα χωμάτινα εδάφη με την συμμετοχή του στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Αρχιφύλακας κατάφερε όχι μόνο να τερματίσει το δύσκολο αγώνα αλλά και να διακριθεί, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ένα αυτοκίνητο με κίνηση στους εμπρός μόνο τροχούς. Να σημειωθεί επίσης ότι ο συνοδηγός του, Αλκιβιάδης Ρέντης συμμετείχε για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα.


Το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας στο βρόχινο «ταξίδι» του Ράλλυ Ακρόπολις κατάφερε να τερματίσει στην 16η θέση της γενικής κατάταξης. Ήταν στην έβδομη θέση ανάμεσα στους Έλληνες, τρίτοι στην κατηγορία F2 και δεύτεροι στην κλάση Α6. Να τονισθεί μάλιστα ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με το Citroen Saxo VTS κλάσης Α6, ενώ δεν είχαν πραγματοποιήσει καθόλου δοκιμές με το εν λόγω αυτοκίνητο πριν τον αγώνα.


Φυσικά είχαν την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και στήριξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της Υ.Φ.Α.Α., της Δ.Τ.Ε. – 6ο Τ.ΕΙ.Μ., καθώς επίσης και του Διευθυντή της Α.Δ. Μεσσηνίας Ταξιάρχου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, των υποδιευθυντών, του διοικητή της ΥΑ Καλαμάτας κ. Βασίλη Τσιγαρίδη, ενώ την τεχνική υποστήριξη είχε αναλάβει grecotechnica preparation.