ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις: Πέμπτη θέση για τους Νιώρα - Κακαλή

SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις: Πέμπτη θέση για τους Νιώρα - Κακαλή

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής πέμπτοι στην κατάταξη των Ελλήνων αγωνιζομένων στο Ράλλυ Ακρόπολις 2015.

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής έχοντας αποφασίσει να πάρουν μέρος μόνο σε επιλεγμένους αγώνες φέτος, συμμετείχαν στο ‘’Ράλλυ Ακρόπολις’’, σ’έναν αγώνα που προσμετρούσε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ ERC, όσο και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Απαλλαγμένοι έτσι από το βαθμολογικό άγχος, το πάντα υπολογίσιμο πλήρωμα του Subaru Impreza της ομάδας N, ξεκίνησε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις με στόχο την ευχαρίστηση τόσο την προσωπική όσο και των θεατών.

Η εξέλιξη την πρώτης ημέρας του αγώνα ωστόσο δεν ήταν και τόσο ευνοϊκή για αυτούς, μιας και ένα γλίστρημα στο λασπωμένο τερέν της πρώτης ειδικής τους ακινητοποίησε για αρκετή ώρα στην βαθιά λάσπη, χάνοντας πολλά λεπτά και μαζί την διάθεσή τους να συνεχίσουν στη νυχτερινή διαδρομή.

Πιο ομαλά ξεκίνησε γι’αυτους ο αγώνας της Κυριακής αφού παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κινήθηκαν ταχύτητα, γράφοντας ακόμα και τον δεύτερο χρόνο ανάμεσα στους Έλληνες. Όμως στην εκκίνηση της τελευταίας ειδικής του πρώτου Loop και ενώ ήταν τρίτοι στην κατάταξη των Ελλήνων, "άνοιξαν οι ουρανοί" και η καταρρακτώδη βροχή έκοψε το ρυθμό τους πέφτοντας έτσι στην 5η θέση μεταξύ των Ελλήνων και στην 4η της κατηγορίας "Ν".

Αυτή ήταν και η τελική θέση των Νιώρα - Κακαλή στο "Ράλλυ Ακρόπολις" αφού ως γνωστό οι αγωνοδίκες (ορθά) διέκοψαν για λόγους ασφαλείας τον αγώνα, ανατρέποντας τα σχέδιά τους για κάτι καλύτερο.

Τους Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή στήριξαν στο 2ήμερο "Ράλλυ Ακρόπολις’’ το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος" Κηφισίας (www.ikteokifisias.gr), η ''Υδρόγειος Ασφαλιστικής'' (www.ydrogios.gr), η εταιρία ελαστικών "Hankook" και η εταιρεία λιπαντικών Eni Lubricants (www.agiphellas.gr). Όπως πάντα η τεχνική φροντίδα του Subaru Impreza είχε την υπογραφή της "Attica Motors Service" ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το www.PeriTroxon.gr.

Φωτογραφίες: Joseph 54

Σχετικές ειδήσεις