ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Διάκριση SAFETYBEST 2015 για το IntelliLux LED Matrix Light

Opel: Διάκριση SAFETYBEST 2015 για το IntelliLux LED Matrix Light

Η επιτροπή του AUTOBEST βραβεύει την τεχνολογία ασφάλειας του νέου Opel Astra. Το IntelliLux LED matrix light είναι ένα σύστημα φωτισμού μεγαλύτερης έντασης & αντοχής από των συμβατικών προβολέων.

Το νέο Opel Astra απέσπασε το βραβείο «SAFETYBEST 2015» για το πρωτοποριακό του σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED matrix light.

Η επιτροπή του AUTOBEST απαρτίζεται από ανεξάρτητους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από 26 Ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής: «Η τεχνολογία matrix light αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη στα συστήματα φώτων των αυτοκινήτων. Μετά από διεξοδικές δοκιμές που πραγματοποίησαν πολλά από τα μέλη της Επιτροπής AUTOBEST, το σύστημα αποδείχτηκε τόσο αποτελεσματικό ώστε το ονόμασαν μαγικό.» Με τη νέα διάκριση, το Astra συνεχίζει την επιτυχία του Corsa που αναδείχτηκε AUTO «Best Buy Car of Europe for 2015».

Το επαναστατικό σύστημα IntelliLux LED matrix light φέρνει τη αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα για πρώτη φορά στο Opel Astra, ενώ η προσεκτικά υπολογισμένη πρόσθετη χρέωση είναι εφάμιλλη με αυτή των συμβατικών προσαρμοζόμενων συστημάτων φωτισμού. Το IntelliLux LED matrix light είναι μία πολύ πιο προηγμένη πρόταση από την μεγάλη σκάλα φώτων LED που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Το ευφυές και δυναμικό σύστημα προσαρμόζεται αυτόματα στις τρέχουσες συνθήκες φωτισμού και προσφέρει πάντα τον βέλτιστο φωτισμό. Με το λανσάρισμα του ισχυρού LED matrix light, η Opel κάνει προσιτή στο ευρύ κοινό μία προηγμένη τεχνολογία μέχρι πρότινος διαθέσιμη στην πολύ ακριβότερη κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων.

«Εκδημοκρατίζουμε την τεχνολογία κάνοντας τις καινοτομίες προσιτές και εφαρμόζοντάς τις σε οχήματα ευρείας κυκλοφορίας. Το νέο μας LED matrix light, IntelliLux, είναι το τέλειο παράδειγμα. Η ενσωμάτωση της Τεχνολογίας LED προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα κατά τη νυχτερινή οδήγηση αυξάνοντας την ασφάλεια για τον οδηγό και όσους βρίσκονται γύρω του,» δήλωσε περιχαρής ο Charlie Klein, Αντιπρόεδρος Vehicle Engineering της Opel.

Σχετικές ειδήσεις