ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Grand Prix Βαλένθια: Έφεση Rossi κατά της ποινής (photos)

MotoGP Grand Prix Βαλένθια: Έφεση Rossi κατά της ποινής (photos)

Αναστέλλεται μετά από έφεση η ποινή (που αναγκάζει τον Valentino Rossi να ξεκινήσει από την τελευταία θέση της εκκίνησης στην Βαλένθια) μέχρι να συνεδριάσει το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS). Η απόφαση για την έφεση δεν αναμένεται να ανακοινωθεί νωρίτερα από την έκτη Νοεμβρίου.

Ο Valentino Rossi έκανε χρήση του άρθρου 3.4.2. παρ. 3 των Κανονισμών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τα Grand Prix και κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης που πήρε η Επιτροπή στη Sepang.

Η Επιτροπή τιμώρησε με τρεις βαθμούς ποινής τον Rossi, ο οποίος θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση της εκκίνησης στη Valencia.Μετά την έφεση, αναστέλλεται η ισχύ της απόφασης των Αγωνοδικών στη Sepang μέχρι να συνεδριάσει και να αποφασίσει το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού (CAS).

Με αυτήν, ο Doctor ζητά την ακύρωση ή τη μείωση της ποινής που του επέβαλαν μετά το τέλος του αγώνα στη Sepang. Επιπρόσθετα, ο Rossi ζητά την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο R37 του Κώδικα Διαιτησίας που αφορά σε Αθλήματα.

Εξιτήριο για τον Alex De Angelis

Την περασμένη Κυριακή ο Alex de Angelis, που είχε ταξιδέψει από την Ιαπωνία στο San Marino για να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της πατρίδας του. Ο 31χρονος αναβάτης βγήκε και από το νοσοκομείο του San Marino.

Μετά τη σφοδρή του πτώση στο Motegi, και τη νοσηλεία του για δύο εβδομάδες στην εντατική, η κατάσταση του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και οι γιατροί του επέτρεψαν να κάνει το ταξίδι στην πατρίδα του. Εκεί έμεινε μόλις για 48 ώρες και πήρε εξιτήριο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Αυτό είναι θετικό σημάδι για εμένα και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στην προπόνηση» έγραψε στο Twitter.

Σχετικές ειδήσεις